| teroalex008 a întrebat:

Ajutor VA >ROG Uitati care este povestea mea. In urma cu 2 luni i-am spus unei fete ca o plac foarte mult si ca tin la ea. Ea mi-a spus ca ma considera dragut si ea spus unui coleg de-al ei ca ii place de mine DAR a mai zis si ca are probleme in familie si nu vrea sa aiba o relatie acum. De atunci vb pe mess cam in fiecare zi si la scoala doar ne zicem buna, cmf si ne continuam drumul( ea nu este in clasa cu mine). In urma cu doua zile am vrut sa intru in clasa la ea, am deschis usa si era fix in fata, i-am spus buna, ea mi-a raspuns iar dupa accea cineva m-a strigat si eu am lasat usa intre-deschisa. Ea a venit si sa rezemat de usa si am intrebat-o cmf, ce ore ai, mi-a raspuns iar dupa aceea i-am spus pa...

stiu ca nu actionez bine... puteam sa mai vb cu ea si poate in aceea zi ne si sarutam... dati-mi un sfat va rog. Eu vreau ce sa ii spun intr-o zi ca sa o pot saruta si sa vad reactia ei pentru ca m-am saturat sa stept.

Eu am 16 ani si ea la fel.

mersi mult dau funda

4 răspunsuri:
| ruxi a răspuns:

Spune-i ca vrei sa fii cu ea si chesti din astea siropoase.; x
nu ita ca ea oricum te place cool
cred ca ar fi mai bine sa vorbiti mai mult nu numai despre scoala sau cmf? bine. tu? bine.pa.pa.

| BlackPrincessBitch a răspuns:

Http://www.zuum.ro/pagina.php?id=769 anoniim nu te mai lua dupa mine =)))

| cOnTexT a răspuns:

Anonim linkul ala e la mistowinking... In fine frate hai ca te ajut eu, pai daca a zis ca esti dragut, e clar ca ai o sansa, dar fara suparare esti un fraier pentru faptul cum te ai comportat, dar nu i nimic orice om face greseli mai ales daca nu ai experienta! Pai sincer sunt anti mess, adica fara sa intrebi pe mess daca vrei sa fie cu tine ...etc ai mai multe sanse sa zica nu! Incearca sa fii singur cu ea ☺ si mai intreab-o odata daca vreti sa fiti impreuna, sau sarut-o direct! Eu am un motto frate in viata mea. "fara intrebare nu exista negatie" Deci sunt mult mai multe sanse daca o saruti direct! Bafta

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Iti zic doar atat.Fii seducator, cu fraze cat mai sincere, si dupa poti sa o saruti.
Sper sa mearga! Mult succes!