Poate ca a asteptat prea mult un semn de la tine nu? I-ati inima in dinti, asteapt-o dupa ore cu un buchet de trandafiri si dezvaluiei ce ai pe inima! Actioneaza, ca altfel trenul trece si opreste in alta gara! Trimite-i ceva frumos pe yahoo si zi-i ca vrei sa vb cu ea fata in fata! iti tin pumnii! Bafta!
Nu e cam prea mult faza cu trandafirii (pentru varsta noastra cel putin)? :-s
Din contra! Ii arati cat de romantic esti! La o fata conteaza sa stii si apreciaza asta! Si ce nu faci cand ai acel gol in stomac nu?
Daca vrei intr-adevar sa vezi daca te place, nu o mai saluta, las-o, numai vorbii cu ea. Si dupa aceea uitete la reactiile ei. Daca vede asta si te place sigur o sa vrea sa mai vorbeasca cu tine etc. daca nu las-o stiu ca e greu da nu ai ce sa faci. sunt 100 de fete + ca esti la liceu. Poate are pe altcineva si vrea sa fiti doar amici, dar. ma indoiesc. Deci fa ce ti-am zis.
Succes "Sburatorule"
Incepi tu conversatii pe mess. Doar nu vrei sa te invite ea undeva...
Si mai usor cu atatea priviri ca o sa iti rupi gatul. Cauta un prilej sa mergi pe langa ea sa schimbati doua vorbe. Stiu ca nu e prea usor daca nu e cu tine in clasa dar nu e mare lucru!
Spune-i ca o placi...si vezi ce se intampla... adica daca e timida, am fost in aceeasi situatie cu un tip dar eu nu vb cu el decat pe mess ca fata in fata ma cam sufocam