Mai bine nu faci.
O să afle ea pe cineva care știe s-o ia direct, fără să îi spună nimic.
Se pare că (tu, cel puțin) sunteți cam asexuali. Altfel nu pricep cum de nu s-au întâmplat până acum măcar niște atingeri mai intime, o masturbare reciprocă, un peting. Ați trecut împreună prin adolescență, perioada cea mai „sexuală" din viața omului, când explodează hormonii și poftele fără nimic din toate astea. Așadar, nu trebuie să îți faci griji. E clar că niciunul dintre voi nu vrea asta, deci nu trebuie să faci planuri.
Casă de piatră!
Prietene,mă întreb dacă exiști? sau este doar o încercare..de a scrie, nu vreau să te superi dar copiii în ziua de azi se gândesc, chiar își încep viața sexuală de foarte devreme, tu ești un tânăr la 20 de ani, și te gândești cum să-i spui? spunea cineva; nu-i spune nimic că se gândește cineva, cred că avea dreptate
Nu trebuie sa i spui nimic, trebuia să se întâmple natural până acum, spui că nu ești interesat de sex, dar de ce ești interesat la 20 de ani? dacă există viață pe planeta Marte,de zborul spre lună?
Prietene,o sa îți spun un fel de banc,o familie de ardeleni tineri se prezintă în fața judecătorilor pentru divorț,judecătorul către pârât:tinere,cum poți sta langa așa o frumusețe de fată fără să-i faci nimic? ori nu poți,ori nu ști,ori nu vrei?
Tânărul,d-le judecător,eu și pot,și știu și vreau, dar nu înțeleg, ce atâta graba?
Eu îți spun treci la treabă, sunt convins că fata este pregătită, sper că pentru tine, dar dacă mai aștepți mult, nu de știe pentru cine
Ba...e trista treaba daca nu e la misto intrebarea. Cum naiba de sunteti intr-o relatie de atatia ani si sexul nu a venit de la sine? Deci chiar nu inteleg. Auzi la el, sa mai astepte cativa ani. Prietene ai 20 de ani, esti adult in toata firea nu mai esti adolescent. Nici nu vreau sa stiu ce parere are fata aia despre tine sincer. Altul o f tea de 10 ori pe zi pana acum dar o sa realizeze si ea treaba asta pana la urma, daca nu a facut-o deja. Stii cum e, tu o alinti si altul i-o trage.
Apropo de vârsta mea: am doar 66. Am doi copii și doi nepoți.
O fi bine?
Relații? 2 de peste 20 de ani fiecare. Plus alte câteva mai pasagere, dar serioase.
Ce înseamnă asexual? Păi dom' viitor procuror, limba română ar trebui să fie una dintre bazele profesiei pe care ai ales-o. Dacă nu, Google is your friend. Sau un ajutor din partea I. A.
Vârsta de debut a activității sexuale chiar și în România este din ce în ce mai mică, procentul de virgini (reali, nu „faux vierges") după 18 ani timd vertiginos spre 0. Așadar, voi sunteți excepția, nu restul lumii.
Asta nu înseamnă că nu respectăm alegerea voastră, dar nici nu trebuie să te miri de faptul că primești răspunsuri care nu sunt de aceeași părere.
Totul e ca discuțiile să nu degenereze.
Iar în ceea ce privește faza cu „nu mai ai timp și putere pentru nimic", spun doar atât: eram însurat, cu copil mic și aveam serviciu dar eram și student la seral. Și tot aveam și timp, și chef, și putere pentru sex.