anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! vreau un raspuns!
O prietena de a mea nu avea menstruatie regulata ( suntem de aceeasi varsta 16 ani ) adica ii venea foarte rar, s-a dus la medic si i-a dat niste pastile numite " progesteron " ceva de genu...
problema este ca nu poate face bebe... intrebarea este de ce!? :o

Nici mie nu imi vine menstruatia rregulata nu am in fiecare luna si mentionez ca prima menstruatie am avut-o anul trecut.

deci?! daca ma duc la medic si imi da acelasi raspuns? ca nu pot face bebe toata viata...

Mooor... oare sa am aceeasi problema ca a ei?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Fi serioasa, faptul ca are menstruatia neregulata nu e un motiv suficient de puternic pentru un astfel de diagnostic. Daca medicul ala nu si-a luat diploma la ff inseamna ca prietena ta are si alte probleme. La 16 ani e putin probabil ca o fata sa aiba menstruatia regulata, asa ca poti sa stai relativ linistita. Pentru a fi complet sigura mergi la un control, dar eu zic ca asta nu e un motiv suficient de puternic pentru a-ti face asemenea probleme. Sanatate!

4 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna!
Lasa frica deoparte si gandeste problema de 10 ori inainte de a trage o concluzie.
Pentru a inlatura orice dubiu a fa un control medical.
O zi buna!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Nu! Doamne. Pai asta ce inseamna ca daca ai menstruatia neregulata, nu poti face copii?

| RAY a răspuns:

Simplu organismul evolueaza pana ajunge la o varsta cand face o pauza deci fetele intre 14 si 20 1 pana la 5 saptamani
20 pana la 30 1 pana la 4 saptamani
ca apoi sa fie intre cele doua, nu e exact nici asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai murii ca mor si eu, mai bine mergi la un consult ginecologic ca sa vezi ce si cum