| Alexandra_8691 a întrebat:

Ajutorr!
Acum ca niciodata am nevoie de sfaturi.Nu stiu ce sa fac, trebuie sa aleg intre un baiat care il iubesc foarte mult dar el nu ma iubeste asa tare,, adica asa aiurea,, foarte putin care si-a batut joc de mine, si un baiat care ma iubeste sincer dar eu nu mai am sentimente pentru el de mult timp in urma tin la el ca la un amictongue...Inca mai sper ca ma voi impaca cu celalalt dar stiu ca nu prea mai am sanse.
Help va roogg din suflet chiar nu stiu ce sa fac.
FUNDA+VOT

Răspuns Câştigător
| Cristinutzzzza a răspuns:

Pai eu una nas alege niciunulaughing daca il iei pe ala ce si-a batut joc exista posibilitatea sa o faca iarasi.iar daca il iei pe cel ce te iubeste il iei degeaba ca il vezi ca un prieten nk mai mult! sfatul meu e sa ii refuzi si sa astepti un alt baiat de care sa-ti fie si drag si care nu si-a batut nici joc de tine!:* daca vrei neaparat unu din ei alege-l pe cel care te iubeste poate pe parcurs vei vedea cum se comporta cu tine si vei ajunge sa il iubesti si tu:* succes sper ca am ajutat funda?

7 răspunsuri:
| Alexandra_8691 explică:

Sczue byankaa vroiam sa pun Folositor si Inteligent.Am pus din greseala stupidcrying

| MaDeclarFan a răspuns:

Lasa-i pe aman2.Primul nu te merita iar al 2-lea are nevoie de cineva care sa-i impartaseasca sentimentele.Nu te gandi ca daca nu esti cu primul nu poti fii cu nimeni. Daca o sa te comporti ca o amica cu al 2-lea, o sa inteleaga odata si odata ca tu nu-l iubesti si o sa treaca peste. Daca totusi esti tentata sa ramai cu cel care te iubeste, eu zic ca nu e o idee buna.Am incercat si eu cu unu, crezand ca o sa-l iubesc cu timpul, dar acum nu mai vreau nici macar sa-l vad

| LolitaLempicka a răspuns:

Cine alearga dupa doi iepuri deodata, nu va prinde pe nici unul.

| TheAnSWEAR a răspuns:

Vechea problema a femeilor care nu stiu sa se decida in cazul barbatilor. Stii ce zic eu, raspunsul il aveai deja demult. Daca ti-as spune sa-l alegi pe ala care nu-l iubesti, ti-as face un deserviciu. Alege-l pe ala prost, sufera dupa care regreta iar in final iti vei da seama cat de proasta a fost alegerea ta si ca toate femeile de pe planeta asta iti vei da seama ca o fata desteapta nu are tendinte emotional sado-masochiste.

Am fost ironic si sincer, intreaba nu-si are rostul. Am vazut multe cazuri ca ale tale. Toate regret.

Daca vrei un raspuns mai calduros. Nu alege pe niciunul. If you have to go bad, don't go rotten. In cazul asta vorbesc despre baieti.

| byankaa a răspuns:

Eu nu as alege pe nikiunul ce rost are sa stai ma cu un baiat care nu-l iubesti si celalalt o sa il uiti decat sa faca misto de tine...

| jokerul88 a răspuns:

Eu zic sa te gandesti bine in compania caruia te simti cel mai bine! eu nu cred ca in compania aluia cae si-a batut joc de tine te simti bine si exista posibilitatea sa isi bata joc din nou daca nu te iubeste!

| adryan4love a răspuns:

Pentru a primi raspunsul te rog vino pe mess la adryan.germania