Da absorbatele Always sunt foarte bune si eu folosesc. Trebuie sa ii spui perietenei tale ca e normal sa o doara burta, spatele sau alte parti ale corpului. Si eu am chiar trei prietene carora le vine foarte mult de la primul ciclu incoace. Una dintre ele este colega mea, si are ciclu de vreo 2 ani jumate si totutsi, este nevoita sa isi schimbe absorbantele o data la 2 ore, sa isi puna si vata deasupra, uneori vine la scoala cu absorbante de noapte. Prietena ta sa stea linistita, e normal ceea ce i se intampla, chiar daca poate tie nu ti s-a intamplat, fiecare corp este altfel. Cu timpul probabil ca i se va regla. Si eu am dureri de burta groaznice.
E normal tot ce i se intampla si nu are rost sa se sperie, absorbantele always sunt cele mai bune si sa stea linistita ca i se va regla cu timpul ciclul
Ciclul menstrual este nergulat pana la o anumita varsta sau chiar mereu la unele femei! si poate fi mai abudent cateodata sau mai putin si mai poate folosi de asemena absorbantele bella! always mi se par cam sintetice! nu prea imi plac!
Spune-i sa discute cu mama ei despre asta, stie mai multe decat voisi asta li se intampla tuturor fetelor.:*
Absorbantele Always sunt bune folosesc si eu.Si prietena mea a avut aproape aceeasi problema.Cu timpul ciclulse "regleaza"...E normal sa ai dureri mari de burta stiu cum e.
Bun.sunt baiat si totusi stiu.ce si cum e.ea nu a invatat la scoala? sau mama nu are? in clasa 5 se invata.despre chestiile astea pe langa faptul ca se dau si absorbante la scoala cadou si la baieti prezervative.in primul rand este nomal. daca totusi se teme sa mearga la medic dar o sa-i zica medicu ca este normal fieacare scurgere depinde de metabolismul persoanei. zbang si cu asta basta.nu e motiv sa planga sau sa fie suparata.
mony_8178 întreabă: