Gandeste-te si la varianta ca poate isi bate joc! Totusi poate te iubeste! asta o poti stii doar tu si el! ar fi bine sa iesiti odata impreuna! NU interpreta si tu totul dupa zambetul lui pentru ca nu se stie niciodata-el are iubita! nu uita asta! daca te placea pe tine nu crezi ca ar fi facut primul pas sa fie cu tine-sau ce? e timid? nu prea pare din descrierea ta!
E posibil doar sa te sicaneze sa iti vada reactia asa ca e mai bine sa il ignori.
E foarte posibil ca gesturile si privirile sa fie doar in mintea ta.De ce nu-i spui direct ca-l placi foarte mult. El v-a lua o decizie daca o paraseste sau nu pe iubita lui pentru tine. Dar macar asa vei putea sa treci peste.Incearca sa te vezi si cu alti baieti.
Draga mea, daca are prietena nu te baga, ca daca are prietena de cateva luni ca nu cred ca tie ti'ar place sa ai un prieten de ceva timp si sa se bage una intre voi si inseamna ca totusi tine la ea cat de cat ca daca nu nu statea aiurea, daca te placea poate o lasa pe aia si se baga cu tine in seama, dar baieti asa sunt, chiar daca au prietena le mai fug ochi dupa altele dar tot la prietena lor se intorc, deci parerea mea sa'l lasi balta sa-ti faci si tu un prieten, ca s'ar putea sa ramai dezamagita. Asta e parerea mea pai tu faci ce vrei .
Spune-i ca simit ceva special pentru el. Unul din voi trebuie sa riste. Sunt unii baieti care nu indraznesc sa sparga gheata in relatia cu o fata. Daca nu vrea sa fiti prieteni, macar stii ceva sigur.
Deci, ai spus ca te priveste altfel atunci cand te vede, indiferent cu cine e...
Ai spus ca are prietena.
Ai spus ca esti indragostita de el de 3 ani de zile. Dar cum poti sa iubesti pe cineva cu care nu ai avut nici o relatie apropiata?
Parerea mea e ca nici el nu stie ce vrea si decat sa pici tu cea fraierita, mai bine uita-l.
Povestea asta a mea e ca in genul aleia din RBD Roberta si Diego ala nu ca mas uita sau ceva dar zic si eu aia macar la sfarsit raman impreuna nu cred ca va fi asa si in cazul meu e f complicata treaba
Anonim asta nici eu nu stiu de asta zic nu stiu ce vrea! ca daca stiam imi era mult mai usor sa iau o decizie da asa au trecut ani de zile si eu tot cu ochii in soare sunt
Da! eu sunt fata de la av daca asta te interseaza da mai bine ma ajuta-i si pe mine cu un raspuns
Uite si eu am avut problema de genul asta.Nu eram indragostita dar imi placea de un baiat de aproape 4 ani de zile si la fel ca la tine ne certam dar el este un nesimit a umblat cu toate fetele din clasa mea si ce sa zic a schimbat fetele ca pe SOSETE de atunci suntem prieteni acum insa nu stiu daca lui ii place de mine dar un mic sfat:NICIODATA SA NU SPUI IUBIT UNUI NESIMTIT!