Buna,
Ciudata situatia ta, sa fi violata la 12 ZIUA?! Oare ai fost violata sau ai mers u de buna voie undeva si s-a transformat naivitatea ta intr-o perversiune sexuala?! Dar daca a ejaculat in tine (motivul pentru care poate perversiunea sexuala s-a transformat in viol) cel mai bine ia si acea pilula pentru a nu exista probleme. Ciclul ti-a venit si poate ca esti la o varsta cand il ai mai neregulat...Stiu ca ti-e frica sa mergi la medic si chestii de genu` dar daca nu o faci macar dupa ciclu ia un test ceva sa te asiguri ca esti ok cu toate ca eu am cunoscut fete care au patit acelasi lucru insa voit si nu au patit nimic. Nu intra in panica si incearca sa autodepasesti anumite stari! Fi mai atenta pe viitor pe unde umblii si cu cine umblii!
Daca ai fost agresata sexual, de ce nu mergi la politie si la spital sa ti se recolteze probe biologice in vederea obtinerii unui act medico-legal? Il poti da in judecata pe agresor si i se vor face si lui analize pentrua a vedea daca nu sufera de vreo boala transmisibila gen SIDA, hepatia C, etc.
Ma tot intreb daca problema cea mai grava la un viol este faptul ca ai putea ramane gravida?
Ihi, la 12 ziua ai fost violata. Cum sa nu :p Ca violatorii se risca in miezul zilei sa faca asta, in vazul lumii. A, te-ai dus tu la "violator" acasa? Ala nu e viol. Te-ai razgandit tu si n-ai mai vrut dupa, asta e alta problema. Da` daca ai mers la ala acasa, doar n-ai mers sa mananci clatite. Asa ca da-ne pace cu "violul" asta. Pilula de a doua zi se ia in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat. Daca ti-a venit ciclul, nu ai ramas insarcinata. Da` asta nu inseamna ca nu poti avea acum o boala cu transmitere sexuala, pe care, drept sa spun, o meriti cu prisosinta.
In caz ca vorbesti serios. imi pare rau. ah, si nu cred ca e menstruatia, ar putea sa fie hemoragie, ceea ce ar putea inseamna ca e posibil sa fii ranita mai grav in interior.deci, lasa naibii TPU si du-te la un medic. ia si pastila de a doua zi, mai bine sa fii protejata, decat neglijenta.
Ia pastila de a doua zi. spune-le parintilor si ducetiva la politie. spune-ne si noua cum s-a intamplat violul :d adica cum de te-a violat la 12 ziua ca e greu de crezut
Draga mea esti cumva sora cu una Bebelusha tot de aici de pe TPU? ca si aia cica a violato unu dar la dat sfaturi era foarte bunaCum vrei sa prezinti credibilitate cand intrebarea e atat de idioata? tu te auzi ce zici? sincer acum, o femeie violata nu cred ca si-ar expune asa problema si ar lua masuri impotriva respectivului. una e sa fi violata luata cu fosrta impotriva vointei tale si alte e sa zici fugi ca vreau. daca asa s-a intamplat atunci du-te la un medic depune o plangere, nu veni aici sa aberezi sincer.bafta
Atunci cand esti violata cred ca esti speriata le spui parintilor te duci la politie nu pui intrebari p TPU. fara suparare ai cam fost de acord sa fii violata.
Eu nu inteleg ce rost are intrebarea asta... daca spui ca esti traumatizata de asa ceva eu nici nu discutam chestia asta pe site.nu inteleg da ma rog. daca e adevarat du-te la medic si dupa aia reclama violul
Bre oamenii, cum frasu s`a se duca la doctor, si sa-i spuna la 12 ani.sau sa-i spuna asa ceva la parinti hai m`a taceti nu aveti dreptu sa o judecati toata lumea gura si ciocu mic daca nu stie concret ce s-a intamplat mai bine sa-i taca pasarica...de la gura da? in primul si primul caz vrea ajutor. nu raspunsuri banale cu adevarat minciuna ba daca nu crezi nu posta asa ceva bai fratiilor ia gura mica daca nu vreti sa va fac report!
HappynewCenusa întreabă: