| bulgaras_3493 a întrebat:

Ajutorrrr Va rog frumos sa'mi da'ti un sfat in urm problema
M'am indragostit de cine nu trebuia. vreau sa mi'l scot din minte dar nu pot. simt ca, cateodata ca... angry. Noi ne stim de multi ani.si cand am ajjuns si eu in B am inceput din nou sa ne vedem ca amiciii asta pana cand lucrurile au luat o noua intorsura. El sa impacat cu fosta iubita ( acu se impaca acu se despart-- relatie de 5 ani la distanta de 300 de km). Cand ea venit aici in vacanta dintre semestre 1 saptamana sau cam certat si eu am fost un pic in centru atentie. ea fiind ff geloasa(el nu are voie sa aiba vreo fata in lista de mess sau pe tel fara ca ea sa stie). M'a sunat pe ascuns mi-a zis cum sta treaba la el acasa.si ca ma suna imediat ce ea plc. dar nimic.Saptamana trecuta a fost un chin pentru mine stiind ca el e cu ea.Simt ca mor vreau sa il uit dar mereu cand il vad imi sare inima si vreua sa stau numai cu el... Dar stiu ca asta nu se poate ca pe mine niciodata nu o sa vada cu altii ochii Un sfat?
Cum pot sa fac sa'i arat ca pot fi si eu ff indiferenta?
Sa'i arat ca nu imi pasa pers lui?

Răspuns Câştigător
| ArinaMK a răspuns:

Stii cum se zice usor vine greu trece
indragosteste te de alticineva!
e usor...
trebuie sa-l uiti...
da-mi fundii pliz!big grin

3 răspunsuri:
| mihaibr11 a răspuns:

Buna! Sfatul meu ar fi sa vb cu el si sa-i spui ce e cu tine, pentru ca nu-i esti indif din moment ce a "riscat" sa te sune si se vede cu tine desi stie ca o sa se certe etc. Eu zic sa vb cu el si sa-i spui, daca iti intoarce sentimentele atunci e bine, daca nu atunci o sa se raceasca el. Deci intr-un fel sau altu tot prielnic e pentru tine. Peace

| AnonimaPunct a răspuns:

Fii tu insati, nu mai tanji dupa el. lasa-l sa te aleaga el pe tine, si apoi tu pe el. succees!winking

| sherlynjb a răspuns:

Eu zic sa iti gasesti si tu un alt baiat si sa stai cu el in preajma prietenului asta pe care il placi ca sa il faci gelos. poare reusesti sa faci ceva cu astawinking