Daca era beat iti zic eu omul beat e mai periculos decat cel treaz si nu cred ca o sa se arunce de la etaj ce nabii mai are o viata spune-i si u ca mai sunt fete nu s-a terminat lumea, u ar trebui wsa te desparti de el, nu mi se pare un om in regula + ca tia gresit de multe ori si pan la urma cat sa ierti si u? Fa ceea ce trebuie sa faci.Multa bafta chiar ai nevoie!
Poate el chiar te iubeste, si nu imi spune uu mie ca nu mai simti nimic pentru el e evident ca da, daca iubesti o persoana din tot sufletul nu ai cum sa iti pierzi sentimentele asa de repede. Eu zic sa te gandesti mai bine ce e in sufletul tau si sa vezi exact ce simti pentru el, el te iubeste, poate ca a vrut sa se dea putin in spectacol, e blocat pe ideea ca daca tii la el atunci nu o sa ii dai cu flit, iar daca isi da seama ca ideea lui nu e buna atunci incearca sa intre in situatii dramatice, cu toate ca era sub influenta bauturilor alcoolice, eu cred ca te iubeste. Ar fi bine sa mai incercati odata, sa o luati de la inceput.
Ce cliseu comun, ma omor. Omoarate fratele meu!
Asa imi zicea si mie unu ca se omoara daca il las si chestii, sa taiat la mana doar atat . Daca nu e sanatos.
Altu a inceput sa dea pumni in pereti, good fratioare. Daca asta arata ca sunteti barbati, continuati .
Sti ce la oprit sa nu se arunce? Tu, e constient ca il iubesti si ca nu poti renunta la el.
Nu e chiar asa, in timp poti scapa de el si puteti deveni si prieteni. Doar sa ai rabdare. Timpul le rezolva pe toate, mereu am zis asta si mereu a fost asa.
Sa scapi de el a? Dupa ce ati fost atata timp impreuna crezi ca poti sa scapi de el? Nu prea cred.
Eu zic ca gandirea umana, si reactiile umane sunt cunoscute doar de un psiholog!
eu am fost intr-o situatie bizara! sa zicem asemnatoare, dar nu prea! nu eram cu baiatul respectiv! si nu mai siam ce sa fac sa nu se mai taie,. se taia pentru. ca ii spuneam ca nu-l plac, si sa ma lasa-n pace!
am fost la psihologu scolii si m-a ajutat! mi-a spus km sa procedez, si acum totul e bine!
depinde de fiecare caz!
eu iti doresc multa bafta si succes!
papa
pwwp! :*:**:
Bine ar fi sa vb cu el in liniste cand el nu e beat, fara balme, ragnete etc. si sa vedeti de mai e intre voi si daca chiar va iubiti ar fi bine sa-i spui sa lase la o parte toate geselile pe car le-a facut
Nu te desparti de el cand e beat,cu un om beat nu ai ce vorbi.
Dupa o faza din asta,cand isi revine ii spui clar sa isi ia un timp,in care tu sa te convingi ca s-a schimbat,zii sa faca asta pentru tine daca chiar te iubeste,nu te certa cu el, ca de-aia zice ca se sinucide(desi rar s-o faca), si nu-i spune ca e o despartire definitiva.e doar un timp pe care i-l dai sa vezi ca se schimba
iti spun ca o viata cu o persoana cu vicii...baut,chiar si fumat,nu e placut sa vezi ca isi face rau singur, dar baut, nu e viata.incet nu mai e nici dependenta e boala.