Este vina ta ca te-ai intalnit cu un tip pe care nu l-ai vazut nici macar in poze, pe web, de care nu te-ai informat inainte si mai ales este vina ta ca i-ai sp "de ce nu". Acum suporti consecintele...
Cel mai bine ar fi sa ii dai ignore, sa rupi orice legatura cu el. In caz ca nu scapi si te cauta in continuare, apeleaza la parinti, profesori, la cineva de incredere si care bineinteles este si adult! Ai grija de tine si mai ales ai grija cu cine anume te mai bagi in seama! Exista tot felul de oameni in lumea asta si, din pacate, 99% sunt rai, au intentii rele si nu isi vor decat lor binele.
Stai linistita mi s-a intamplat si mie dar prin a6a chiar.In primul rand nu te ingrijora. i-ai ranit doar orgoliul de "golan" sau de "smecher" asa cum se autointituleaza el. Tu avand 14 ani nu-si va bate capul cu tine. Te ameninta doar pentru ca vrea sa aiba el ultimul cuvant. Si chiar daca ar veni la tine la scoala nu ar veni special pentru. tine. La 18 ani la chestiile astea o sa razi crede-ma. Fii linistita Sa presupunem prin absurd ca e chiar ceva grav. Iti dau cuvantul meu ca cel mai bine e sa-i spui mamei tale. Am invatat pe parcursul anilor ca cel mai bine este sa apelezi la mama ta pentru. sfaturi si orice. Ea stie tot ce-i bine pentru. tine. Poate te va pedepsi sau eu stiu ce interdictii iti va da. dar cand vei creste nu vei regreta nici-o secunda ca ai ascultat-o. Succes:*
Nuu` prea am inteles poveste ta, dar iti pot spune ca nu este bine sa ai prieten de la 14 ani (parca atat ai tuu` ). Nuu` stiu ce reactie a avut mama ta, da pe parcus ai grija.
Sfatul meu este :
1. Nu e bine sa ai prieten de la 14 ani!
2. Ai grija cu cine vb pe net (baieti).
Nu stiu daca aceste sfaturi iti sunt de folos!
Pe parcurs ai grija!
Numai bine!
Spune-i ca ii spui tatalui tau ce face.si daca va mananca i c.r cu cine vorbiti pe mass si va intalniti pe strada. asa va trebuie.ca daca va invata omul ceva ziceti ca e rau si al naibii ca e neintelegator. daca va mananca.scarpinati-va.dar tot parintii va pot scoate din necaz.
Puteai sa ceri poze daca mai esti cu tip si arata totusi groaznik zi ca nu mai poti fi cu el iar parintilor poti sale spui ca am zis da credeam ca amica nu ca prietena greseala ta sorry