| g3orgy a întrebat:

Ajuutor va rog ajutati-ma cat mai repede totul incepe acum 1 luna. cand m-a intrebat un baiat daca vreau sa fiu prietena lui si eu am zis ca de ce nu. fara sa vad poze/web ceva si cand am vazut pot sa zic ca e dragut da nu e genu meu si l-am tot amanat sa ne intalnim nu ne-am intalnit si in seara asta intreba ceva gen : vrei sa fi prietena mea da eu : eu? da el : de tine m-am convins hai pa da eu : pa si incepu el ca sa vad cum vorbesc ca imi permit cu el ca e mare jmecher. si ca oricati cunosc eu poate sa-mi dea la mumu fara sa ii faca nimeni nimic. problema e ca eu stiu cine e adica asa din auzite si e cam nebun plus ca maine vine mami la scoala ce sa fac? nu vreau sa-i implic pe ai mei pentru ca ei nu-mi permit sa am prieten la 14 ani jumate, si le dau dreptate ajutati-ma cu un sfat va rog frumos sad ca a zis ca vine maine la mine in scoala si maine vine sh mami pana la scoala straight face

2 răspunsuri:
| Delire a răspuns:

Buna! pai nu faci nimic, ptk nu prea ai ce! si nu cred ca o so recunoasca pe maicata! sau daca da, incearca sa*o faci sa*l evite, sa nu treceti pe langa el! cat despre el, ia spune'i de politie sa vedem daca mai are aceleasi tupeu! sau daca continua vb cu parintii tai ptk pana la urma nu ai fost cu el, doar ati vb ca intre "prieteni", si pana la urma n'ai acceptat sa fii prietena lui asa ca nu ai de ce sa te feresti! si pentru cei "smecheri" exista politiehappy o zi buna:* si nu'ti fa griji

| gya_8439 a răspuns:

Scz nu am intels nimicstraight face