anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

crying Ajuuuutor crying
M-am certat cu un baiat. Ne placem amandoi. Eram pe punctul de a fii impreuna pana cand aseara dintr-o banala chestie ne-am certat. I-am zis ca ies de pe mess si el a zis "bine bye:*" si el care in fiecare seara cand ii ziceam ca ies de pe mess vorbea altfel, dar aseara a fost foarte ciudat am incercat sa vorbesc cu el sa-l intreb ce are si a zis ca nu are nimic in fine l-am lasat nu i-am mai zis nimic. Inainte sa ies i-am zis "adio sa fii iubit" si a zis dupa aia ca nu mai avem ce discutasad eu am crezut ca glumeste dar cand intrai azi pe mess nu vb deloc cu minesad ma lasa sa vb singurasad dar la un moment dat imi rasp si imi zisa sa raman cu pustanii mei pentru ca el s-a saturat de comportamentul si figurile melesad dar eu nu ii facusem absolut nimicsad Va rog un mic sfat cevasad Funda pentru cel mai bun raspuns. Eu am 16 ani, iar el are 18:-s big grin dar va rog as vrea raspunsuri serioase nu sa ma luati la misto.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| babylove a răspuns:

Pai cred ca l-a cam deranjat ca ieseai dupa mess.Cred ca el vroia sa vorbiti mai mult, poate sa va cunoasteti mai bine.Nu cred ca trebuia s-ai spui adio sa fi iubit cred sa asta la suparat cel mai tare ar trebui sa incerci sa vorbesti din nou cu el si explici...
Intr-un fel si el are majoritatea vinei nu trebuia sa il deranjeze foarte mult acest lucuru, daca in continuare e ignora lasa-l in pace, dovedeste-i ca esti o fata ca ignora comportamentul baietilor care se cred mai supremi si care trebuie sa faca ce for din fete.
O zi buna byehappy

2 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

''adio sa fii iubit''? laughing si ce credeai ca obtii asa? ti-a raspuns scurt pentru ca nu i-a convenit ceva in discutie, s-a simtit respins sau testat, dar nu a zis nimic gresit (''bine bye:* "). Tu ce te asteptai, sa se milogeasca sa mai stai, sa-ti ureze o noapte incredibila? E o joaca de orgolii specifica varstei. Sfatul meu e asa: nu ii mai spune absolut nimic pana nu te abordeaza el. Iar cand o va face, in loc sa-i dai peste nas cum o sa iti vina, intreaba-l ce mai face si spune-i ca te bucuri ca si el isi doreste sa mai vorbiti si ca ti-ar fi parut rau sa va certati din nimic. Asa ii dai curaj sa recunoasca si el acelasi lucru, daca lasi tu prima mandria deoparte. Apoi puteti discuta mai departe, recunoasteti ca va placeti si blablabla gata sunteti impreuna. Dar intai taci, nu il mai provoca in niciun fel, lasa-l sa fiarba singur ca nu o lasa balta dintr-atat, o sa revina.

| Roxetteeeeeeeeee a răspuns (pentru cristacheceliute):

laughing Da multumesc pentru sfatul tau :* Asa o sa fac si sper sa fie binebig grin