anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Akuma doua zile am vaut un contact sexul iar la trei zile mi-am facut testul de sarcina a fost pozitiv, dar nu am nici un simtom de sarcina, sanii imi sunt normali, iar eu am mereu o intarziere de mentstuatie cam de 12-13 iar cand merg la baie ma ustura cand ies cu urina si la fel cu scaunul si imi curge in continuare lichidul alb. Ce sa intampla va rog ajutat-ma

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti insarcinata de mai multa vreme, testul nu se pozitiveaza la 3 zile de la conceptie. Probabil sarcina este de la un contact sexual anterior. Simptomele apar eventual prin saptamana 5 de sarcina, dar multe femei nu au simptome in primele luni de sarcina.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O vulvo-vaginită, trebuie tratată cât mai repede.
Mai repetă o dată testul de sarcină şi vezi ce iese.
Pentru reglarea menstrei bea ceai de creţişoară, este un stimulent hormonal natural.
Foloseşte prezervativul, este antisarcină şi antiboli.
Sănătate.
Pa, pa.

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa mai repeti testul o data si daca iese pozitiv si de data asta, ar trebui sa mergi cu siguranta la un consult ginecologic, acolo cu siguranta iti va rezolva misterul.

| kidulinha a răspuns:

Ce? stai ca n-am inteles. Ti-ai facut test de sarcina dupa 3 zile de la contactul sexual? Daca da, inseamna ca nu e bun pentru ca testul trebuie facut la 2-3 saptamana de la "accident". Oricum mergi la ginecolog, nu pentru sarcina ci pentru usturimile alea...;-?

| kaTTsu a răspuns:

O sa fii mamica... dar mai bine fa-ti un control amanuntit du-te la un medic ginecolog

| AlexutzZza a răspuns:

Ar trebui sa consulti un medic. Nu mai intreba pe oricine, poate nu iti raspunde sincer, adica poate zice ceva doar ca sa se afle in treaba. Du-te la un medic si spune-i tot. SUCCES!