Bună.
Nu ai sta niciodată cu el de vorbă?
Comunicarea este puntea dintre doi oameni.
Pa, pa.
Nu, nu am discutat pe aceasta tema
Tu poti sa-l intrebi de care fata sau fete ii place, dar nu mai mult. Gandeste-te ca daca el ar fi fost interest de tine, ti-ar fi spus pana acum, a avut suficient timp pentru asta.
El e ca si mine, o fire rusinoasa...
In 6 ani nu ai vorbit cu el despre asta niciodata? wow...Dar de ce iti este asa greu? Ca doar nu e cine stie ce.Ii adresezi o simpla intrebare. Si de acolo iti faci curaj.
Iti place sa iubesti in secret? Te-ai gandit ca si el simte acelasi lucru? Daca si lui ii place de tine si ii este rusine? Nu ai nimic de pierdut daca stati de vorba.
Fa-ti curaj. Ai mare nevoie de el!
Dar daca il intreb, d ar lui nu ii place de mine...Atunci?
Acesta este rezultatul preconceptiei invechite cum ca baiatul trebuie sa faca primul pas intotdeauna. Multe fete au pierdut ghidandu-se dupa aceasta mentalitate.
Asta ii spuneam si eu. Ca poate si lui ii este rusine, si trebuie sa faca ea primul pas.
Macar nu traiesti cu regretul ca nu l-ai intrebat.
Serios acum. De 6 ani iubesti pe cineva si nu i-ai spus inca? Nu inteleg de ce ai stat atat de mult si cum de il iubesti de 6 ani si nu a-ti avut nici o relatie, nimic? Eu zic sa ii spui pe fata, sa ii trimiti un mesaj daca nu ai curaj fata-n fata (cu toate ca asa ar fi cel mai recomandat). Bafta!
andreea2201 întreabă: