anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Alaltăieri am avut o experiență sexuală.Nu în ultimul rând, ci primul, experiența a fost cu iubitul meu. Suntem „împreună" de 3 ani, am avut parte de foarte multe certuri, gelozii „împărțite" în două, și foarte multe care mă privește pe mine și pe iubitul meu. Părinții noștri (Părinții mei, și ai iubitului) lucrează împreună la o firmă afară din țară.
Contactul sexual mi-a „provocat" vaginul până la usturime, durere și multe cele. În cele 10 minute, vaginul a fost plin cu sânge, și himenul nu s-a rupt „complet". Cred că partea aceasta intră în caracteristicile sarcinii.Cât despre vârsta, am îndeplinit săptămâna trecută 17 ani. Iubitul meu, la rândul său, a îndeplinit și el 18 ani.
Actul sexual a fost neprotejat, iar iubitul meu după cele 40 de minute, a ejaculat în mine, fără să fi vrut.
Dimineață, m-am simțit puțin rău și am vomitat mâncarea de la prânz.
Seara, iarăși am vomat în incinta școlii.
Menstruația trebuia să-mi vină ieri, dar cred că mai intârzie cel puțin două-trei zile, în funcție de organismul meu.
Eu sunt sigură că sunt însărcinată, dar iubitul meu nu acceptă asta.
Mâine la prima oră, am să iau un test de sarcină și am să i-l arăt iubitului meu, fie că e pozitiv, sau negativ.
Mă gândeam să merg și la ginecolog, pentru că încă am o usturime extremă în zona rupturii himenului, și am o durere enormă.
Mulțumesc pentru răspunsuri.

3 răspunsuri:
| Quassaar a răspuns:

Mda. într-adevăr, a venit toamna!

| Balanica12 a răspuns:

Gândești bine, du-te la ginecolog ca să verifice. Și clar eu zic că ești însarcinată, acum problema devine mult mai delicată sfaturi nu prea am. Spune-i mamei tale sigur știe cum să te ajute și să vadă problema din alt punct de vedere asta după ce faci testul. Îți dorec multă baftă și arată-i barbatului plăcearea pe care nu a putut să o controleze. Baftă!

| Xoxo25 a răspuns:

Da, eu fac școală până seara la 9.