| sakura1234 a întrebat:

All am o intrebare ai mei vor sa ma duca la ginecolog ca sa vada daca mai sunt domnisoara (mi.am inceput viata sexuala) atunci cand mi-am inceput viata sexuala nu mi-a curs sange iar multi mi.au impuiat capu cu prostii gen ma pot duce linistita ca am ramas virgina voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| fataciocolata a răspuns:

Chiar daca nu ti-a curs sange deloc, himenul tot s-a rupt(partial sau complet)nu mai esti virgina, iar medicul isi va da seama de asta. Daca nu vrei sa afle parintii tai, dai niste bani medicului si roaga-l frumos sa nu ii spuna parintilor tai.Sau,daca ai niste parintii intelegatori, explica-le ca ti-ai inceput deja viata sexuala.
Sper ca te-am ajutat, funda?

8 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Dar ce dracu faci parte dintr-un neam tiganesc. de te verifica. Daca esti virgina te poate vinde la pret de aur?

| DNSK a răspuns:

O doamne ce-o sa mai rupa tatal tau nuiaua de spinarea ta.(asta inseamna ca poti pune lumanari in biserica sa ajungi in rai)

| sakura1234 explică (pentru DNSK):

Am vorbit cu parintii mei si nu mi-au facut nimic ieeeihappy

| Wehrmacht a răspuns:

Si vrei sa te duca parintii la cineva sa se uite-n scorbura ta ca sa le spuna ca nu mai esti virgina in loc sa le spui tu?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 1-2 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Esti femeie in toata firea, nu mai poti crede in asemenea povesti!

| Fatamuntilor a răspuns:

Din moment ce ti-ai inceput viata sexuala, TREBUIE sa-ti asumi si responsabilitatea la ce va urma.
Pierderea virginitatii nu reprezinta o tragedie asa mare atunci cand este facuta la varsta potrivita.
Vorbeste inainte cu ai tai, spune-i ca nu esti virgina.
Asuma-ti consecintele!

| jamal000 a răspuns:

Clar nu mai esti virgina fara doar si poate, chiar daca nu ti-a curs sange! asa ca ai face bine sa nu te duci la control!