| Shuellen a întrebat:

Alta dilemalaughing...Bine mie mi-a venit menstruatia luna trecuta pe 21. E posibil ca luna aceasta sa nu-mi mai vina menstruatia ca e de-a dreptul ingrozitorcrying?(sper ca e buna categoriabig grin)

3 răspunsuri:
| tee a răspuns:

Cum sa nu-ti mai vina?
Daca ai ramas insarcinata nu-ti mai vine, o perioada (vreo 15 luni), altfel iti vine in fiecare luna. Sunt situatii cand vine si mai des, asta depinde de mai multi factori: stres, raceala sau poate altceva.
De venit o sa-ti tot vina pana pe la 50 de ani. He he! credeai ca scapi doar cu una. Nu e placut de loc, dar asta este, pacatele Evei ne-au ajuns.
Glumesc! Asta e viata.
Daca nu ai dureri ingrozitoare sa zici merci ca ai scapat usor, daca ai, te compatimesc.
Trebuie sa stai la cald sa pui o sticla cu apa fierbinte pe burtica, sa iei un calmant si sa dormi daca poti. Bafta!

| DiAnA95_5642 a răspuns:

Daca esti la inceput e posibil sa nu, dar si daca nu iti vine luana aceasta e ceva normal. Mi s-a intamplat si mie lucrul asta

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inteleg ca luna trecuta a fost prima ta menstruatie. Nu e chiar asa ingrozitor, e doar un pic mai greu pana te inveti. Apoi, va fi pentru tine un semn ca a mai trecut o luna si totul e bine.