| 113213423 a întrebat:

Alut sunt clasa a 5 A Mai precis am 11 ani asa. Deci eu am fost prima data la o scoala. Acolo am facut gradinita. Dupa aceea, din clasa I pana in clasa a IV -a am fost la o scoala din satul vecin. Cand eram clasa a III-A am aflat ca o fata de la scoala in care am fost la Gradinita ma placea. Si toata lumea ma sacaia cu asta. La inceput mie nu mi-a placut de ea deoarece imi placea de o fata de la scoala in care ma mutasem. Ea (fata de care imi placea ) avea o prietena. Eu i-am spus prietenei ei, sa o intrebe daca ma placea. Ea i-a zis ca nu. Eu m-am simtit putin jenat si nu prea mai imi placea de ea. Fata care ziceau copii ca ma placea (ea are 11 ani la fel ca mine ) se spune ca sta cu un prieten de al meu care are 13 ani. Oare sa fie adevarat. Mie a inceput sa imi placa rau de tot de ea. Oare ei ii mai place de mine? Voi ce ziceti? Pe cine sa aleg pe cea care o placeam sau pe cea care m-a placut? Pt. cea care m-a placut acum simt ceva deosebit. Oare ea mai simte ce a simtit odata voi ce ziceti? Am uitat ceva ea de cand a aflat ca stiu ca m-a placut. Ea nici nu prea vrea sa dea ochii cu mine. Probabil ii este rusine ca stiu ca m-a placut. Nu am mai vorbit cu ea demult. Iar fata pe care am placut-o, vorbesc mereu cu ea, ne intelegem bine, glumim. Dar eu nu o mai plac! Simt ceva foarte deosebit pentru. cealalta. Nu prea pot suporta cu nu pot macar sa vorbesc cu ea. Ce sa fac? Toata lumea zice despre fata care ma placea ca sta cu un alt baiat! O fi adevarat? Oare ma mai place? Ea se uita tot timpul la mine asa sa zicem pe furis. Dar ea nu stie ca eu imi dau seama ca se uita la mine. O iubesc enorm ce sa fac? Apropo nu v-am zis! Fata care m-a placut a cazut in clasa A 5 a B! Iar eu am cazut in clasa a 5 a A cu fata pe care am placut-o...

4 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...alege ce iti spune inima. si apropo MasterOfDisaster avea dreptate. DACA chiar o placi atunci fii mai indraznet si incearca sa te apropii de ea mai mult. nu fii timid da nici prea cu tupeu. bafta sper sa rezolvi ceva.happy

| MasterOfDisaster a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa lasi iubitele pe mai tarziu.esti inca destul de mic, momentan invata pentru scoala, ca ai vreme si de dragutewinking

| 113213423 explică:

MasterPfDisaster raspuns STUPID straight face.

| 113213423 explică:

Haideti cu raspunsuri!