In cam aceeasi situatie sunt si eu Eu am 1, 56, iar el 1, 83 sunt mica pe langa el, dar ce daca? daca toti ne invidiaza pentru cat de mult ne iubim, si cat de bine ne intelegem, suntem impreuna de 4 luni, si niciodata nu mia reprosat"esti mai mica decat mine" sau"stii vreau sa ne despartim pentru ca prietenii maiu spus ca esti "jumatate de buletin"", bunica lui care ma cunoscut i-a spus: "e mica, dar esentele tari se gasesc in sticlute mici, asa ca ai grija de ea", asa ca daca dragoste e, restul nu cred ca mai conteaza succes:*
30 de centimetri e cam mult. Dar dacă el spune că nu are nicio problemă atunci nu-i nimic. Ce vârstă ai? Încearcă să faci înot şi volei! Baftă!
Daca tu continui sa fii complexata pe treaba asta ca mai devreme sau mai tarziu se va vedea o sa va afecteze!
Buna, nu vad nici o problema in asta. Esti fata. Gandeste-te daca ai fii fost baiat iar partenera ta era mai inalta ca tine Atunci ar fi fost o mica problema. dar asa
Stii cum se spune, "buturuga mica rastoarna carul mare" Chiar daca tu esti mica, poti face lucruri mari si de aceea prietenul tau te iubeste si e alaturi de tine. Cu iubire si intelegere acesta diferenta de inaltime devine insignifianta!
Nu ai de ce sa te simti complexata. Atata timp cat prietenul tau se simte bine langa tine nu e nici o problema Crede-ma, nu toti suntem perfecti!
Bafta! :*
Funda?
Nu nu o sa va afecteze cu nimic atata timp cat exista iubire asa cum spunea si stephie.Plz Funda.Bafta!
Pai nu cred ca afecta cu ceva asta. mai mult conteaza faptul cit de tare va iubiti si va respectati unul pe altul. La mine diferenta e mai mare eu 1. 51 si el are 1. 90 si sincer nu ma complexeaz de acest fapt, ba chiar glumesc ca mereu imi trebuie un scaun ca sal sarut
multa bafta atit timp cit va iubiti reciproc nu conteaza inaltimea
sa fiti fericiti
Nu stiu care e problema voasta. iti dai seama te intalnesti cu o pers tu ai 1, 50 el 1, 80 si iti sp aaa stai sa te masor, 30 de cm e cam mult ...arati bine imi place comportamentul dar esti prea mica.Acuma sa o luam pe aia dreapta, nu conteaza inaltimea si eu am 1, 56 si prietenul 1, 80 si nu ma simt asa de complexata, si niciodata nu mi-a reprosat nimic...Si app pentru cei ce comenteaza pers mai mici sunt mai dragute, adica au ceva-ul lor:p