anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 1 55 si un iubit de 1 85 credeti ca va functionata relatia? mentionez ca pe el nu l deranjeaza si ca ne iubim mult dar eu uneori ma simt complexata de astasad

9 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sentimentele nu sunt masurate in cm.Deci, inaltimea nu are nici o relevanta atata timp cat va iubiti si va respectati.

pa, pa.

| pengu a răspuns:

Hey, relatia, iubirea nu sta in inaltimea voastra, ci in personalitatile voastre, daca ele se potrivesc. asta e tot ce conteaza.
si eu am avut o diferenta asa si a fost totul okwinking
tongue

| BOGDAN a răspuns:

E un pic aiurea.

| theoneandonly a răspuns:

Daca te urci pe scari cand il saruti va fi ok. Daca trebuie sa se aplece tot timpul o sa-l doara spatele. Si daca tot esti asa mica incearca si un sex oral. Este reteta unei relatii de succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ar trebui sa te complexeze inaltimea, principalul este ca va iubiti mult si nu va deranjeaza ce spune lumea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum te cheama?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa simpti complexata... daca va iubiti asta este tot ce conteza.nu conteaza diferenta de inaltime atita timp cit va iubiti cu adevarat

| elly10 a răspuns:

Da. nu are de ce sa nu functioneze, atata cat exista dragoste poti sa treci peste toate complexele. si de fapt ca el are 1, 85 si tu 1, 55 nu ai de sa te simti complexata.

| mihaela_8600 a răspuns:

Draga mea.de exemplu eu sunt mai nalta decit iubitul meu si pe mine nu ma cpmloexeaza acest fapt... daca intr-adevar tii la el si vreai sa fii cu el acest lucru nu ar trebui sa conteze