1. Daca mama ta a avut nevoie de banii tai, inteleg ca ai o varsta mai intaintata, deci ii poti spune pur si simplu ca ai nevoie de bani si sa o intrebi daca te poate ajuta.
2.Nu trebuie neaparat sa stabileasca ea locul, il puteti stabili impreuna venind amandoi cu sugestii.
3. Puteti sta pana va plictisiti, nu exista o limita anume, dar nici sa nu exagerati prea mult.
4.Da, ar fi frumos si sigur o sa-i placa.
5.Nu, mai bine nu. Daca e sa inceapa despre asta, las-o pe ea sa-ti povesteasca, daca nu-ti povesteste, atunci ar fi mai bine sa nu aduci asta in discutie.
6.Nu, va crede ca esti disperat dupa atenti si chestii de-astea, o sa-ti dai seama ce crede despre tine privind in ochii ei.
7.Da, dar nu dupa prima intalnire, ai rabdare mai intai sa o cunosti mai bine.
8.Da, ar fi un gest frumos care o sa-i placa.
9. Daca va dori sigur, dar mai intai asteapta sa vezi cum decurge intalnirea.
10.Nu cred ca ar fi bine de la prima intalnire, nu sti cum va reactiona si toate astea, dar daca ve-ti fi apropiati si va ve-ti intelege bine, poti incerca sa o saruti, dar ai rabdare.
Succes! ^_^
1 ii zici pur si simplu ca ai nevoie de bani ca iesi cu o fata. daca este si prima intalnire iti va da sigur pentru ca esti baiat si tu ar trebui sa-i faci cinste cu ceva
2 fa o sugestie unde ti-ar placea sa mergi dar intai intreb-o unde ar vrea... daca-ti convine mergi acolo daca nu fa sugestia
3 stati cat va simtiti bine daca nu sunteti restransi de timp
4 cred ca i-ar placea un trandafir pentru ca fetelor le plac florile...si poate fii considerat un gest foarte romantic chiar daca nu pare
5 nu aduce in discutie despre fostul ei prieten sau despre fosta ta prietena. iar daca incepe ea discutia pe tema asta eu iti sugerez sa schimbi subiectul (asta depinde si de cat timp nu mai sunteti cu fostii)
6 nu cred ca va fi nevoie.iti vei da singur seama
7 ai putea sa o intrebi doar daca nu esti sigur ca vrea asta
8 daca vrei o poti conduce si pana acasa sau doar pana prin apropiere (gen in statia de unde ia autobuzul sau ceva)
9 pai avand in vedere daca-i duci un trandafir ar putea sa incerci sa o ti de mana
10 eu zic sa incerci doar daca o vezi pe ea ca vrea asta altfel pupo pe obraz.in cazul in care nu vrea nu se va supara si nici tu nu vei fii dezamagit.iar dupa sarutul pe obraz daca vrea poate sa decurga usor la un sarut pe buze
1-sa desschizi subiectul cu mama ta despre fete si incepi si povestesti( dupa ce i-ai zis de prietena ta ii ceri banii cu motivul ca iti trebuiesc sa ii cumperi un cadou...)
2. Daca vrea ea sau daca vrei si tu
3.2-3 ore...dar puteti sa stati cat vreti
4.Doar daca vrei sa fii un gentelman...dar eu zic sa nu ii dai
5.Cu siguranta nu
6.Da
7.Daca o iubesti normal
8.Cum am mai zis daca esti un gentelman
9.Da
10.Da:X:X:*:*
Funda
1. Ii spui ca ai nevoie de bani si o intrebi daca te poate ajuta.
2. Puteti amadoi sa stabiliti locul intalnirii.
3. Pana vreti voi. Nu exista o limita de ora.
4. Da. Sigur i-ar placea.
5. Nu. O sa devina iritata si nu o sa-i placa.
6. Din prima nu. Mai asteapta macar pana la a doua intalnire.
7. Nu. Nu te grabi. Lasa lucrurile sa vina de la sine.
8. O intrebi daca i-ar placea sa o conduci acasa, si daca accepta, condu-o.
9. Nu stiu. De obicei la prima intalnire doar vorbiti, schimbati impresii etc.
10. Exact cum am spus si la 7. Nu. O sa creada ca te grabesti si ca vrei sa stai cu ea pentru alte chestii. Daca face ea pasul asta, e numai bine. Go on.
Bafta!
1. Simplu! Eu de exemplu vorbesc orice prostie cu mama [de la intalnire pana la actul sexual]. Ii spui direct, fara frica, fara jena. E mama ta! Cat despre bani, pur si simplu ii spui ca ai nevoie de banii pe care ti'i datoreaza. Daca poate sa ti'i dea pe toti, excelent. Daca nu, macar jumatate din acea suma.
2. Pentru a face o impresie mai buna, las'o pe ea sa aleaga lovul unde sa va intalniti. Si asta nu numai o data. [asa vezi si ce locuri frecventeaza sau unde se simte mai bine]
3. Nu o lua prea tare. Altfel, crede'ma ca va ajunge sa se intrebe ''oare ce vrea asta de la mine? eu am fugit...''. Deci, 2 ore sunt de ajuns.
4. Categoric da! Eu sunt un romntic incurabil si te asigur ce e o alegere foarte buna.
5. Nu. Cel putin nu la prima intalnire. Daca vrei sa aflii, lasa timpul sa treaca.
6. Nu. Te poate minti. Faptele o dau de gol.
7. Numai dupa ce faptele vor vorbi de la sine. Altfel risti s'o dai in bara.
8. Da. Cred ca i'ar placea. I'ai dovedi ca esti un baiat finut si bine crescut.
9. Da, dar cum sa-ti spun eu...cat mai subtil si mai incet cu putinta.
10. Nu fa prostia asta. Nu stiu cum e ea dar, mai bine fi precaut.
Sper sa-ti fi fost de folos.
1. Spune-i pur si simplu mamei tale ca iesi la o intalnire cu o fata si intreab.o daca iti poate da din bani inapoi.
2.Da.
3.Lasati timpul sa treaca. Cu cat mai mult cu atat mai bine.
4.Da ar fi un gest dragut.
5.Nu in nici un caz. toate fetele urasc sa fie intrebate de fosti.
6.Nu. Iti v.a spunea ea printre conversatii.
7.Nu. Din moment ce a iesit cu tine e cam logic.
8. Da. In nici un caz sa nu o lasi sa se duca singura acasa sau si mai rau sa te conduca ea pe tine.
9.Da.
10.Depinde de cum s.a comportat la intalnire.
✿puffa✿ întreabă: