Draga mea, depinde de organism. Poate sa vina ciclul, incepand de la 11 ani, pana la 15. Mie mi s-a intamplat la 14, deci stai linistita, mai ai de asteptat.
Foarte normal. De obicei, menstra apare intre 12 si 16 ani. Inainte de varsta asta, e pubertate precoce.
Da, e normal sa nu-ti fi venit.Probabil ca nu esti suficient de dezvoltata, dar stai linistita, nu-i nicio bucurie.Probabil pe la 12-13 ani o sa-ti vina.
Da, e foarte normal, mie mi-a venit la 12 ani, dar varsta maxma e 16... o sa iti vina curand, de fapt asta se intampla dupa corpul fiecaruia
Da este perfect normal ai corpul foarte rezistent fiifericit pentru ca esti una dintre rarele fete
Este foarte normal ca la varsta ta sa nu-ti fi venit ciclul
de ce la varsta asta?
fetele de la tine din clasa au toate?
asa ca nu te mai plange
Si eu am tot 11 ani.Si mie mi-a venit ciclu acu 2 zile.Nu pot sa iti zic ca este normal sau nu ca depinde de organismul tau.
Si eu am 11 ani, mie mi-a venit 2-3 luni si apoi s-a oprit. Bucura-te ca nu ti-a venit fiindca tampoanele imi luau toata alocatia si un sfert din banii de rezerva pe care-i aveam.[Depinde cat de dezvoltata esti]
E ceva normal! Depinde foarte mult de organismul tau. Spre exemplu, mie mi-a venit la 13 ani. Oricum iti zic cu mana pe inima ca nu e ceva care ar trebui asteptat precum CRACIUNUL. E aiurea, e o datorie in plus casa zic asa.
Beatrice2003 întreabă: