| alicool a întrebat:

Am 11 ani credeti ca e normal sa nu-mi fi venit ciclul?

Răspuns Câştigător
| Gabi_6377 a răspuns:

Draga mea, depinde de organism. Poate sa vina ciclul, incepand de la 11 ani, pana la 15. Mie mi s-a intamplat la 14, deci stai linistita, mai ai de asteptat.

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Foarte normal. De obicei, menstra apare intre 12 si 16 ani. Inainte de varsta asta, e pubertate precoce.

| RXN a răspuns:

Da, e normal sa nu-ti fi venit.Probabil ca nu esti suficient de dezvoltata, dar stai linistita, nu-i nicio bucurie.Probabil pe la 12-13 ani o sa-ti vina.happy

Răspuns utilizator avertizat
| amanda33 a răspuns:

Mie mi-a vemit la 13 jumate deci stai linitita

| AnaBejenaru a răspuns:

Da, e foarte normal, mie mi-a venit la 12 ani, dar varsta maxma e 16... o sa iti vina curand, de fapt asta se intampla dupa corpul fiecaruia

| RobertClaudiu a răspuns:

Da este perfect normal ai corpul foarte rezistent fiifericit pentru ca esti una dintre rarele fete laughinglaughing

| Cubulets a răspuns:

Este foarte normal ca la varsta ta sa nu-ti fi venit ciclul
de ce la varsta asta?
fetele de la tine din clasa au toate?
asa ca nu te mai plange

| RoRoxana a răspuns:

Yo am 14 ani si nu mi-a venit...deci stai Linistitawinking

| DeDeChazLee a răspuns:

Si eu am tot 11 ani.Si mie mi-a venit ciclu acu 2 zile.Nu pot sa iti zic ca este normal sau nu ca depinde de organismul tau.

| deliutza_7233 a răspuns:

La varsta asta nu e deloc anormal. Mie mi-a venit abia la 13 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am tot 11, dar mie mi-a venit cu 2 luni inainte sa fac 11 ani stai linistita nu ceva foarte fain ai dureri mari de burta CREDEMA

| OLumeColorata a răspuns:

Si eu am 11 ani, mie mi-a venit 2-3 luni si apoi s-a oprit. Bucura-te ca nu ti-a venit fiindca tampoanele imi luau toata alocatia si un sfert din banii de rezerva pe care-i aveam.[Depinde cat de dezvoltata esti]

| yourcharisma a răspuns:

E ceva normal! happy Depinde foarte mult de organismul tau. Spre exemplu, mie mi-a venit la 13 ani. Oricum iti zic cu mana pe inima ca nu e ceva care ar trebui asteptat precum CRACIUNULhee hee. E aiurea, e o datorie in plus casa zic asa.

| GiRl_4254 a răspuns:

Da ii foatre normal da-mi o fundita mica te rog
pa te pup

| myha_3894 a răspuns:

Da este normal... mie mi s-a intamplat la 13 ani :d