Anormala e intrebarea pe care o pui, dar sa fiu sincer cu tine, 7 cm e putin prea putin. In ritmul asta la 20 ani o sa ai abia 25-30 cm. Ce ai sa faci cu o put.za asa mica?
Daca la 10 ani marimea normala a penisului e de 5, 13 cm iar eu la 11 ani o am de 7 cm unde o vezi u asa ''MICA''? vrei ca la 20 de ani sa o am de 40 cm?ma crezi magar?
Da este normal.dar nu ar trebui sa te intereseze asta acum, acum ar trebui sa te intereseze fetele nu peninsul, decat daca esti gay
De ce, pe tine daca te intereseaza cum iti arata "pasarica" esti lesbiana? Nu dai ochii cu ea, n-o speli si n-o aranjezi?
Bine zis.
Ma enervezi, este evident ca nu sti sa vorbesti cu o fata, poponarule.
Cu o mucioasa de 12 ani ca tine evident ca nu am ce vorbi.
Cand oi sti sa vorbesti romaneste poate reusesti sa te intelegi cu o fata, chiar si de 13 ani, daca stii sa calculezi.
Pardon, n-am fost atent. Ce mi-e 11, ce mi-e 13, tot acelasi rahat mananci. Tu imi vorbesti mie de scris? Buna gluma.
La dracu, n-ai implinit 13 ani, mananci ****.
Mai am cateva luni, tu care nici macar nu postezi data de nastere, normal daca esti prea batran sa navighezi pe site-uri de astea, cauta si tu site-uri pentru mosii.
Vezi ca nu ai habar sa scrii? "Mosii" se scrie? De ce mi-as posta data de nastere? Tu, pana la alea cateva luni mai ai de mancat o paine.
Ca sa stii eu nu mananc paine.
Mamaliga, atunci.
Nici de aia nu mananc
Rabzi de foame, tii regim, esti grasa.
Nu imi place si atat, daca tu mananci o paine la fiecare masa este treaba ta.
Adrian223322 întreabă: