| IngerashFericit21 a întrebat:

Am 11 ani si cum ati vazut in comentariile alealalte am secretie alba in fiecare zi si mereu sunt uda. Sora mea mai mare dupa ce isi schimba tamponul il miroase si zice ca pute urat, si mi la dat si mie sa il miros si asa miroase si secretia mea(a otet). Oare de ce? Va rog sa nu radeti de mine da mama nu vorbeste cu noi niciodata sad Dau funda

Răspuns Câştigător
| bombonica22 a răspuns:

Bun! inteleg ca mama ta nu comunica cu tine destul. Gaseste-ti o matuse, verisoara care sa iti explice sau chiar si sora ta. Secretia pe care o ai tu e normala, dar daca zici ca are miros intepator atunci te-as sfatuii sa mergi la medicul ginecolog impreuna cu o ruda mai apropiata de a ta. Nu iti mai face atatea griji :*
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| NewTerminator a răspuns:

Pai in perioada asta e posibis la iti inceapa manstruatia

| Bibimem a răspuns:

Du-te la medic, asa e cel mai bine. Cred ca ai vreo infectie ceva. Numai sta ia si du-te. Nu-ti fie frica :*. Succes.

| saraimiestenumele a răspuns:

Secretia alba este absolut normala. crede-ma. nu trebuie sa iti faci griji. ti-as explica mai multe dar ai doar 11 ani si nu cred ca vei intelege. Iti zic doar sa iti schimbi lenjeria intima in fiecare zi si sa porti si absorbante de zi. iti mai zic o data. STAI LINISTITA. NU E PANICA. :* si roag-o pe mama ta sa iti raspunda la intrebari, pentru ca o sa fie tie mult mai bine. happy

| Razvan_Eu_1989 a răspuns:

Baga-l in gura si vezi si ce gust are! poate dai de smantana!