anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 11 ani, si na am ochelari crying (nici mie nu imi place), in fine, sunt clasa a 5-a si am pus ochi pe o fata pe cari nici n-o cunosteam, dar e foarte frumoasa, cum o fac sa ma placa? am si niste urechi mai lungicryingcryingcrying, si unii imi zic soricar si asa... cum o fac sa ma placa? pentru. ca nu stiu daca ma place sau nu... daca vedeti intrebarea da-ti raspuns imediat pls!big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| NoNameo a răspuns:

Foarte greu... ca sa te placa o fata in ziua de azi multi trebuie sa fie cocalari, sa nu faci asta niciodata (adica sa nu fi cocalar), date pe langa ea si afla daca te place (sa nu fie mai mare in varsta ca tine) sper ca te-am ajutat. Si numai faceti glume pe urechile si ochelari lui, asta e daca asa s-a nascut cu urechile mai lungi voi trebuie sa radeti de el? Sau ca are probleme la ochi? Lasatil in pace!

| anonim_4396 explică (pentru NoNameo):

Mersi mult

15 răspunsuri:
| Cita a răspuns:

Se putea și mai rău? rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Cita):

Boul*

| MasterOfDisaster a răspuns:

Pai flutura-ti urechile pe langa ea un pic.

scuze,nu m-am putut abtine.

acum serios, mai ai timp de fete. daca tot vrei sa fi cu ea, spune-i si gata.lasa timiditatea.

| radugolgolut a răspuns:

Daca ai si scula precum urechile te sfatuiesc sa i-o areti

| razvan19me a răspuns:

Greu cu unele fete

| anonim_4396 explică (pentru razvan19me):

Mda...

| rapp2020 a răspuns:

Ma sa te placa o fata ii destul de greu daca ea nu te place vezi incearca sati ascunzi urechile purtand o caciula iar cu ochelari ia-ti ma lentile de contact din ala ce iti pui in ochi inloc de ochelari si incearca sa ii spui daca esti timid prin alta pers ii zici cum ar fi la prietenul tau cel mai bun sai zica ca o placi laughing
hee hee

| anonim_4396 explică (pentru rapp2020):

Esti un bo*

| rapp2020 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ma
eu incerc sa te ajut si tu ma faci bou?

La ce raspuns dai ce vrei?!

Da ce tiam spus ma rau? eu incercam sa te ajut si tu

Sa ma acopar, asa ma ajuti?

Ziceam si eu nu am vrut sa te supar

| Snowy a răspuns:

Hmmm... Daca fata respectiva te place cu adevarat nu ii va pasa de aspectul tau. happy