Cand ai vreo 17-18 ani si nu ai iubit atunci sa-ti faci probleme.Traieste-ti copilaria cu adevarat, ea nu inseamna iubititi si iubite.Mai tarziu o sa regreti ca te-a interesat probleme astea si nu copilaria, joaca, plimbarile cu prietenii.
Mda si eu am 11 ani si ci eu nu am avut iubit iar una de la mine din cls a avut 3 iubiti pana acum nu imi venea sa cred dar mai bine traieste-ti copilaria ca mine nu am avut iubit sau first kiss
Este foarte normal dar mai normal este sa incepi sa iubesti eu am 13 ani am inceput sa iubesc si am facut-o cu un baiat de ade 14 ani si a fost foarte bine mi/a curs pitin singe am tipat o data mai tare si asta a fost si de atunci o fac incontinua cu prietenul meu dar si cu mai multi baieti imi place sa si beau alcool sa ma distrez eu sora mea mai mare cu 2 ani si mama mea care are 33 de ani asa ca fa-o ca este foarte bine si normal sa o faci si sa te distrezi cu prietenii tai daca vrei si nu te superi poti sa comunici cu mine la aidiul comisarul_moldovan2003in fiecare seara cind vin eu acasa este aidiul lu fr meu mai mare care are 18 ani iti m ultumesc pentru intelegere luiza
Este absolut normal dar trebuie sa incepi sa iubesti de acum incolo ieu am 13 ani si am inceput de la 10 ani sa iubesc si am si facut sex cu un baiat de 13 -14 ani si cu fratele lui de 12 ani am tipat o data mai tare cind mi/a bagat-o a curs putin singe si asta a fost sora mea mai mare si fratele meu care este cel mai mare si are 17 ani la fel iar mama mea are 35 de ani la fel si ia mie si alor mei ne place si alcoolul foarte multne place sa ne distram asa ca incepe sa te distrezi sa iubesti cu adevarat si sa o faci o sa te simti foarte bine sa o faci de acum sa nu iti fie frica te doare prima data putin si gata curge putin singe si asta e dar trebuie sa iti gasesti un baiat mai mare putin ca tine cu citiva ani care sa te iubeasca si sa tina la tine daca nu te lasa ai tai fa-o pe ascuns intr-un loc secret care sa il stiti numai voi si sa nu va urmareasca ai tai iti multumesc pentru intelegere
Of asta te preocupa pe tine la 11 ani?
... sa fim sinceri
e normal, adica, traieste-ti viata ftha
La 11 ani ar trebui sa stai sa iti faci o cultura generala, sa inveti, pentru ca pe la 14 deja o sa fi prinsa in relatii (daca ai gandirea asta) si deja la 18 cand o sa fi gravida si o sa ai inca un copil acasa, o sa dea bine la interviul de angajare la Mcdonald's sa ai putina cultura generala. Esti un copil, zii mamei tale sa scoata internetul ca nu e bine pentru tine. SERIOS!