Sigur, si maine poti sa placi un altul, si tot asa.
Eu zic ca o sa aveti o frumoasa relatie de amicitie la 11, 12 ani. Nu te grabi sa "cresti", cu anii si inocenta asta nepretuita nu te vei mai intalni niciodata.
Cred ca tu ai preocupari care nu sunt potrivite pentru o fetita de 11 ani. De placut poate sa-ti placa multa lume, insa, nu este obligatoriu ca si cei pe care tu ii placi, sa-ti raspunda in aceeasi masura. Trebuie sa stii ca la 11 ani esti inca o fetita si ar trebui sa ai preocupari specifice copilariei, nu incerca sa te maturizezi mai repede pentru ca acest lucru te va afecta pe viitor.
Trebuie sa stii ca baieteii de 11 ani, au preocupari de alta natura si daca tu astepti ca el sa-ti spuna ce te place cred ca astepti degeaba, pentru ca el intr-adevar este "intr-o alta lume" (cum spui tu), el se afla in lumea copilariei unde ar trebui sa fii si tu.
Puteti fi preteni, sa aveti preocupari comune, sa invatati impreuna, sa discutati despre o care pe care ati citit-o sau despre ce va place la amandoi, dar in nici un caz sa nu incepi o discutie legata de faptul ca tu il placi pe el, pentru ca ai fi penibila si a-i putea sa-i pierzi eventuala prietenie ce va leaga.
Sunt curioasa la ce "oameni", care ti-au zis ca baietelul respectiv te place, faci tu referire, pentru ca nu mi se pare normal ca tu, sa ai asemenea convorbiri cu cei din clasa ta ori cu cei din anturajul tau, despre setimentele pe care tu le-ai nutri pentru copilul respectiv.
Varsta la care poti avea un iubit inca nu a venit, trebuie sa-ti canalizezi energia pentru a invata mai mult pentru ca, imediat trebuie sa dai examenul de capacitate si apoi cel de intrare la liceu si ar trebui sa ai medii mari pentru a putea obtine un loc bun la un liceu bun din orasul tau.
Schimba ganduriel pe care le ai in prezent cu cele care te conduc la niste activitati specifice copilariei si vei vedea ca o sa te simti mult mai bine.
Sunt convinsa ca si tu te intrebi daca preocuparile tale sunt oportune pentru varsta ta, intrucat te-ai adresat cu intrebarea ta prin TPU asteptand un sfat bun care sa clarifice sentimentele tale. Cred ca tu inca nu stii ce este iubirea ori dragostea si trebuie sa stii ca, a place pe cineva nu este tot una cu a fi indragostit de cineva. Cu timpul o sa te maturizezi si o sa intelegi care este deosebirea dintre sentimentele respective si atunci o sa gasesti un baiat care sa-ti placa si de care sa fii indragostita si care sa fie si el indragostit de tine, dar trebuie sa fii adolescenta atunci si nu un copil in crestere, cum esti acum tu.
Eu iti doresc multa sanatate, sa fii cuminte, sa-ti asculti parintii si daca ai vreo problema poti sa discuti si cu mama ta care ar trebui sa fie cea mai buna prietena a ta. Succes.
Eu cind aveam 11 ani voiam sa ma fac pilot de elicopter, pana am terminat liceul muream dupa geologie, am facut electronica si acum sunt grafician. Asa si tu, ai abia 11 ani, faci ce fac pustii care incearca sa se "dea mari" si pufaie cite o tigara, ai vazut ca pe la Tv se poarta iubitul, dragostea, sexul si ce ai spus, hai sa incerc si eu. Pina termini liceul o sa descoperi multi care o sa te placa sau o sa-i placi tu. Ce sfat iti dau. Bucura-te de copilaria ta, bucura-te de tineretea ta, invata, descopera lumea din jurul tau caci ai dupa aceea tot timpul din lume sa te intilnesti cu dragostea, cu viata de cuplu, cu prietenii si chiar mai mult. Daca pe un copil la gradinita il vei invata sa scrie si sa citeasca, atunci cind va merge la scoala in clasa I-a, va fi deja satul si plictisit, de ce vrei si ti sa fii plictisita cind ai varsta in care poti intilni o fiinta pe care sa o iubesti?
Stiu ca nu vei tine cont de sfatul meu. Va veni insa si vremea cind imi vei da dreptate chiar daca numai in sinea ta si vei regreta ca ti-ai consumat anii copilariei imitind pe cei mari. Nu uita, timpul merge numai intr-un sens si daca ai trecut prin momente interesante in mersul tau, nu mai ai sansa de a te intoarce sa refaci ce ai pierdut.
Eu nu vreau sa-ti fac morala sau sa-ti zic ca esti prea mica dar poate ca el nu se gandeste la o relatie de pe acum.
Si mie imi place un baiat, dar acestuia ii place de pr mea.si ea stie ca il plac. dar mi-am dat seam ca sunt la varsta inocentei noi vedem numai frumusetea dar nu si manifestarile.sentimentele noastre nu-s aprinse sunt doar asa trecatoare, pentru ca sentimentele adevarate vor aparea la varsta minora. acum nu te pacienta si incerca sa fiti doar amici pentru o vreme. poate cu timpul se vor schimba multe...
Baietii se maturizeaza mai greu. el este inca copil. las-l sa mai creasca, dar continuati sa fiti prieteni, daca tii la el o sa-si dea seama
Ar fi cazul sa te gandesti mai mult la scoala decat la baieti, esti prea mica.
Sa stii ca baieteii se maturizeaza mult mai greu decat fetitele! din aceasta cauza "se uita de parca ar fi dintr-o alta lume". el sigur se gandeste la calculatoare, fotbal, jocuri etc.eu spun sa fii tu fetita cuminte si sa inveti bine, iar cand vei creste mai mare vei fi foarte mandra cand vei vedea ca esti apreciata! tu nu trebuie sa faci nimic pentru a te face placuta de cineva.cand cineva te place cu adevarat, te place pentru felul tau de a fi, nu pentru ce ai facut tu pentru el!
Nu stiu ce sa-ti zic.Si eu plac un baiat si el stie ca eu il plac.Nu recunoaste ca ma place, dar se uita mereu la mine, incearca sa ma impresioneze si chiar m-a invitat in oras. Dar sunt mai mare ca tine.Am 14 ani. Daca multi zic ca te place si tu trebuie sa vezi asta.Stii,baietii sunt foarte ciudati.Si inca nu isi descopera sentimentele asa cum facem noi fetele.Succes.Nu trebuie sa-ti fac morala.Trebuie sa gasesti tu niste indicii[se uita la tine, vorbeste cu tine...].
Nuj ce sa zic... dar totusi am saty spun ceva... FA CE CREZI TU CA E MAI BINE...pentru ca de multe ori sfaturile celorlalty sunt spuse din rauatate si nu fac alceva decat sa inrautateze situatya... tu trebuie sa faci ce crezi tu ca e mai bine si ce crezi tu ca e mai corect...eu asa am facut si...acum sunt impreuna cu acel baiat... te pup si sa ai grija de tine si sa nu faci vreo prostie...
sau depinde ii poti spune mamei tale si ea sigur te va ajuta...si ea nu iti va spune ceva rau... din contra...iti va spune ceva caer o sa te ajute