| deea_3790 a întrebat:

Am 11 ani si plac un baiat de aproape 7 luni multi oameni zic ca ma place dar nu stiu ce sa cred el se uita parca ar fi intr-o alta lume /mentionez ca suntem de aceeasi varsta

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sigur, si maine poti sa placi un altul, si tot asa.
Eu zic ca o sa aveti o frumoasa relatie de amicitie la 11, 12 ani. Nu te grabi sa "cresti", cu anii si inocenta asta nepretuita nu te vei mai intalni niciodata.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu ar trebuie sa asc pe toata lumea dar poti avea incredere in tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erjyhfgjsdgajsf sadfjhsdjhgdsjhdgjhgdjgjgjgjhgfjhgfjhgdjhgfjhgfjhgjhgjhggjhgjhgjhgjgjhgjhgjkgfjhgjhgjhgjhggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghtguhbjn. nm., mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu plac un baiat... dar e putin mai mare ...am tot 11 ani si nu prea ma baga in seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello! am 11 ani ca si tine, si eu spun ca nu trebuie sa o iei in serios ca lui ii place de prietena ta. Tie iti place doar cum arata, asa-i?
Sa stii ca si prietenei mele i-a placut de un baiat din cl., dar dupa ce l-a mai cunoscut, si-a dat seama ca e un pampalau.Asa ca mai intai cunoaste-l, si daca nu iti mai place de el asa de tare, lasa-i-l prietenei tale, sa isi bata ea capul cu el, nu tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ce zice lumea Deea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine.am 11 ani si plac un baiat care ma place la nebunie. dar noi avem doar o relatie ca intre colegi si amici. nimic mai mult.eu zic sa vb cu el pe mess sa il intrebare daca are prietena si apoi daca zice ca nu ii spui si uh ca il placi putin.