| mihaita_7139 a întrebat:

Am 11 ani wste corect ca sa beau bere fara alcol?

Răspuns Câştigător
| virtualshit a răspuns:

Da.De ce nu?
Atata timp cat nu te imbeti si vrei sa simti si tu gustul unei beri ca tatal tau este foarte normal sa bei o bere fara alcool cu prietenii tai la o terasa.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da e bine fara alcool dar cu nu e bine.

| MMihai a răspuns:

Dar apa carbogazoasă Îți pute? De ce că este mai ieftină?--- Poți pune zahăr dizolvat în apă, storci lămâie deasupra și apoi pui un sfert de linguriță de nes ( cafea solubilă instant granulată gen nes - cafe ) și amesteci bine. După asta torni apă carbogazoasă, mai rece și amesteci puțin și bei.

| porto89 a răspuns:

Eu la 11 ani adica undeva in anul 2000 beam bitter cu lemon dala stiti voi foarte acru.acum sfatul meu pentru tine este ca decat bere fara alcool mai bine o cola. bafta

| giuly a răspuns:

Nu sub nicio formă!

Berea cu alcool e cea mai bună!

| Anname a răspuns:

Nu este incorect, dar ingrasa foarte tare asa ca mai bine iti iei un suculethappy

| Puckauca a răspuns:

Buna! Sincera.parerea mea este ca la 11 ani NU ar trebui sa bei deloc! Nu bere fara alcool.NIMIC! Dar tu faci ce crezi ca este mai bine pentru tine, desi nu cred ca vrei sa iti distrugi viata cu bautura pentru ca vei avea numai de suferit din cauza ei!

Bafta!

| Suhac a răspuns:

NUUU! treci pe whiskeydrooling

| niku93 a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi.
1. vrei sa dovedesti ca esti matur dar nu esti pentru ca un smecher bea bere CU alcool indiferent de varsta
2. iti place... ceea ce e exclus din start pentru ca nimanui nu ii place berea cu adevarat.adica nu multi inlocuiesc cafea/ceaiul de dimineata pentru o bere si sa zica ceva de genul "minunat, mai vreau una."

| ExTaZy a răspuns:

La 11 ani e normal sa fi asa analfabet? Sa nu sti sa scrii? waiting?

| fCD a răspuns:

Eu zic mai intai sa inveti sa scrii winking

| domnulgest a răspuns:

Vezi poate te inbeti si te duci la spital

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

,,wste"
,,alcol"
Ahhhh?:-o
Nasol!
Aia cu ALCOOL e cea mai buna!

| razvan_9477 a răspuns:

Clar. decat sa bei cola/sucuri (care distrug dintii) sau bauturi energizante (care ataca inima) mai bine o bere fara alcool.