| LucianLov31999 a întrebat:

Am 12 ani.Am fost cu o fata. Ea pana la urma s-a despartit de mine din cauza unui coleg care i-a zis ca am facut-o,, proasta". Eu acum nu mai pot de durere. Ea mi-a zis sa fim doar amici, dar eu nu vreau asta. E posibil, si ce a ce cred eu este ca acest baiat, de la mine din clasa, i-a spus fetei ca am facut-o (cum am facut-o) doar ca sa ma scoata din peisaj ca el sa se combine cu ea(sper ca ati inteles) Eu ce sa fac acum? Pe messenger nu-mi mai trimite mesaje sau,, buna" sau,, ce faci" si mi-e dor cand vb cu ea si eram fericiti. Vreau sa fiu cu ea pentru ca e asa cum este: o iubesc si chiar tin foarte mult la ea si nu vreau sa o pierd. Va rog TPU ajutati-ma cu niste sfaturi dupa care sa ma ghidez. I-am propus sa luam totul de la capat dar nu mi-a spus nimic in legatura cu asta. CE SA FAC? CUM SA ABORDEZ SITUATIA?

5 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Dragostea cu forta nu se poate! Banuiesc ca i-ai explicat de multe ori cat de mult o iubesti dar posibil ca ea sa nu te iubeasca si gandeste-te! Iti place sa stai cu o fata stiind ca ea sta cu tine din mila?

Accepta ideea ca puteti fi doar amici decat deloc si ai putea sa spui ca daca v-ati despartit nu e cazul sa faca pe orgolioasa si sa astepte sa o saluti.

bafta! si nu iti fa probleme. din astea vei avea multe in viata!

| CenturyChild a răspuns:

Parerea mea:
Spune-i exact cum ai scris mai sus respectiv :"Eu acum nu mai pot de durere. mi-e dor cand vb cu ea si eram fericiti. Vreau sa fiu cu ea pentru ca e asa cum este: o iubesc si chiar tin foarte mult la ea si nu vreau sa o pierd."etc, daca aceste cuvinte vin din inima nu au cum sa nu o impresionezewinking. Inainte de asta explica-i si de ce ai facut-o "proasta". Desi totusi ca fata iti zic ca ori este foarte orgolioasa ori pur si simplu s-a plictisit de relatie si cauta un pretext si posibil sa fie pe deasupra si interesata de colegul tau sad.

Răspuns utilizator avertizat
| dublud a răspuns:

...Sincer.
Ai facut-o sau nu proasta?

| Mimi_1379 a răspuns:

Copile mai cresti oleaca si vei avea mai multa experienta, da acum esti cam micut de iubire si nu ai de ce sa iti faci griji ii va trece supararea nu te teme...