Sincer, mai ai timp.Esti un pic cam mica.Dar trebuie sa faci ce crezi,pentru ca nu tu ii poruncestii inimi sa-ti placa de cineva. Daca crezi ca ai gasit baiatul potrivit, ce mai astepti? Dar totusii, ai grija si de anii dif dintre voi ce`l mai preferabil al fi 1-2ani dif si sa-l cunosti bine.Ai grija ce faci.:*
Nu.
Sincer acum ar trebui sa-ti vezi de scoala pentru ca o sa ai timp si de baieti
Poti sa ai prieteni si la 9 ani nu conteaza:*
Conteaza doar sa iti placa tipul respectiv, sa te placa si el pe tine si sa va intelegeti asta e cel mai important:*
funda?
pup:*:*
Buna. Dupa parerea mea nu este bine. Esti cam micuta. Mai asteapta. De la 14 ani in sus este cel mai bine
Succes.
Ciao
Nu cred ca ar fi ceva rau in a avea un prieten, insa trebuie sa ai grija ce fel de prieten sa iti faci
Nu draga mea
este prea devreme...
mai asteapta pana la vreo 14-15 ani si mai incolo
acum ai grija de scl si atata
nu trebuie sa te preocupe baietii si relatiile :*
ai grija de tine >
Eu zic sa te concentrezi pe scoala, ai timp de baieti incepand chiar din liceu.
Pa pa!
Daca vrei poti :p dar parerea mea eu zic sa nu te grabesti ca ai tot timpul din lume sa-ti faci si un prieten si un iubit si o relatie si ce mai vrei tu.succes :*
PoiNujDakUTe SIMTI PREGATITA POTI SA TI FACI DAR Un mic sfat:ai grija cu cine te incurici ca doar sti cum st baietii din ziua de azi.
Nu te grabi...fa asta cand esti pregatitanu ce spune lumea conteaza fa ce crezi u ca e bine si ce e bine:p
Offf Doamne Doamne! La 12 ani ma jucam cu papusile, nici nu stiam eu de baieti atunci Mai ai timp! Chill '
Mai ai timp.Dar tu trebuie doar sa zici ca incepi sa iti faci prieten ca vin toti la tine.Iti faci prieten atunci cand simti ca ai gasit persoana potrivita.
Alycuta întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: