Esti in perioada de pubertate la 12 ani, ai timp sa te dezvolti in adolescenta. Si eu pe la 11-12 ani ma uitam in jur si imi vedeam unele colege care erau mai dezvoltate, dar dupa ce mi-a venit prima menstruatie am inceput sa ma dezvolt si eu. Ai putina rabdare
Daca aveai 22 de ani, m-as fi nelinistit si eu, in oarecare masura.
Dar la 12 ani,cand mai ai in fata ani buni de dezvoltare fizica si nu numai,nu ar trebui sa te nelinistesti deloc.
Nu are sens sa te compari cu alte fete, aici depinzi de mostenirea ta genetica, nu poti face mare lucru decat sa accepti realitatea.
Da, exista implanturile de silicon si niste tratamente minune cu rezultate indoielnice, pe care nu le-as recomanda nimanui.
Lasa-ti sanii in pace si fii multumita ca peste 10 ani nu-ti vor atarna, asa cum vor pati destule.
Si cauta sa-ti imbogatesti intelectul pentru ca el te va duce departe, cele care au reusit in viata cu marimea bustului nu sunt chiar asa apreciate.
Dafuq did I just read? Daca la 12 ani te plangi ca ai sani mici, la 16 cred ca ii vei urma exemplul Roxanei Babenco... Succes
N-ai ce face.
Ai si tu rabdare,nu poti sa-ti grabesti metabolismul,corpul si mintea.
Nu te mai gandi la asta, in cativa ani o sa-ti creasca si te vei plange ca iti mai trebuie un sutien, ba o bustiera mai greu sa stai pe burta...
Mai bine te-ai bucura ca inca nu ai grijile astea.
Treci peste, nu-i nimic daca nu ai, dupa prima menstruatie o sa te dezvolti mai rapid si nu o sa duci lipsa.
Bafta
Tot ce poti sa faci este sa astepti sa cresti. Momentan corpul tau incepe sa se dezvolte.Pana pe la 18-19 ani ai timp suficient sa iti creasca sanii.
Nu cred ca la varsta ta ar trebui sa ai preocupari de genul asta.
(si eu am tot 12)ce conteaza cu ii ai? la varsta asta nu ar trebui sa te preocupe asa ceva, sincer
Esti la pubertate,ai tu destul timp sa te dezvolti,nu-ti dori sa-ti creasca sanii, draga mea, caci atunci cand vor creste ai sanse mari sa te doara spatele, daca vor fi foarte mari. dar na, ca sa-ti dau si un raspuns, incearca sa mananci multe salate cu MARAR.am auzit ca cica mareste cresterea sanilor
Mersi tuturor, pursisimplu tote colegele mele... si uneori mi-e rusine, oricum, multumesc pentru sfaturi, cred ca asa si o sa fac