| Sandrina_4545 a întrebat:

Am 12 ani iar el 19, si e foarte suparat pe mine ca l-am mintit, nu mai am asteptari sau ceva de genu, vreau numai sa ma ierte si pursisimplu sa ramanem prieteni... Ce sa fac ca sa ma ierte?

Răspuns Câştigător
| Autumn_8765 a răspuns:

Baietii la 19 ani sunt diferiti de cei de 13-16 ani. Intelege, el poate isi dorea o relatie stabila cu o fata putin mai invarsta, ci nu o joaca de copii. Faptul ca l`ai mintit i`a cam "dat o palma". Ii poti explica ca nu ai vrut decat sa va intelegeti si ca tu il placi asa cum este. Si chiar daca nu isi doreste in momentul asta nimic cu tine tu ii vrei prietenia si nimic mai mult. Ii explici ca erai cu capul in nori si ca iti pare rau. Daca e genul "bun la suflet" poate ai o sansa sa te inteleaga. Succes.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa omul sa isi vada de viata lui a fost destul de idiot ca a stat cu tine.

| CoquineNoire a răspuns:

Vai si de aia nu mai putem noi,la varsta ta eu jucam sotronu',vezi'ti de scoala fetitzo, mai bine angajeaza'l pe post de meditator, of copiii din ziua d azi laughing

| Cătălina a răspuns:

Mamica ta stie cu cine umbli tu?

| BRG a răspuns:

Drăguțo ești prea mică pentru el, vezi-ți de școală că sigur ăla are alte gînduri cu tine.

| vlaaddd a răspuns:

E pedofil am auzit :-o

| Maothecat a răspuns:

Pai sa-ti ceri scuze si sa ii spui sa iti dea o a doua sansa.

| Lummy a răspuns:

Prinde momentul potrivit sa vb, sa ii explici de ce l-ai mintit, si vezi ce reactie are.nu poti obliga pe nimeni sa fie cu tine, e decizie lui daca mai vrea sa auda de tine, nu-l obliga, nu-l forta+ de asta 12 ani...toata viata inainte sa te indragostesti.

| Lexus28 a răspuns:

Nu faci nimic! Il lasi in pace ca e mult mai mare ca tine si iti vezi de scoala si de cei de varsta ta! Daca nu vrei sa ai probleme mai tarziu!

| AnaBejenaru a răspuns:

Iceman are dreptate. esti prea micuta pentru el, ce naiba, voi fetelor chiar nu va ganditi?

| pitcrv a răspuns:

Lasal cauta altu de varsta ta sau mai aproape, ca baiatu are ceva la mansarda

| VampireDeea144 a răspuns:

Draga mea...eu zic sa iti cauti prieteni de varsta tawinking fiindca el e prea maresad pentru tine si nu trebuia sal mintesti ...findca acum te simti vinovata si nu prea cred ca el o sa te ierte asa usorstraight face ai grija ce faci!:*:*:*:*te pup

| bengal a răspuns:

Asta se numeste pedofilie

| Sweet_3291 a răspuns:

Pai eu zic sa gasesti un moment potrivit in care sa discutati si sa-i spui ca iti pare rau ...incearca sa fii cat mai sincera si sa pari foarte trista ca i-ai facut asta astfel o sa il faci sa-i para rau lui ca nu vrea sa te iertewinking

| Bulinăăă a răspuns:

Un oral smug la varsta asta prieten de 19 ani iti trebuie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sandrina draga, hotaraste-te ce varsta ai si nu ne mai aburii, ori 12 ani ori 17 ani? depinde si ce l-ai mintit

| TH_8839 a răspuns:

Cata-ti de scoala!

| Sandrina_4545 explică:

Asa, Iceman m-a inervat pentru a doua oara. Nicu, thanks ca mi-ai amintit, 12, aici e minciuna, eu am vbit cu el pe net si i-am zis ca am 17.

| Sandrina_4545 explică:

Bulinaaa, cu ce gandesti? Mie mi se pare ca, cu, c**u. Blabla, media de 9.70 nu e de ajuns, ti se pare ca nu ma tin de scoala, ba prea tare ma tin, ca el tot din scoala mea e happy.

| Sandrina_4545 explică:

Ce fel de pedofilie, ce are asta cu intrebarea?

| Sandrina_4545 explică:

Da mama mea stie, nu te teme. Eu imi cat de scoala pe langa ceea ca am media de 9.70 si el tot din scoala mea este