Baietii la 19 ani sunt diferiti de cei de 13-16 ani. Intelege, el poate isi dorea o relatie stabila cu o fata putin mai invarsta, ci nu o joaca de copii. Faptul ca l`ai mintit i`a cam "dat o palma". Ii poti explica ca nu ai vrut decat sa va intelegeti si ca tu il placi asa cum este. Si chiar daca nu isi doreste in momentul asta nimic cu tine tu ii vrei prietenia si nimic mai mult. Ii explici ca erai cu capul in nori si ca iti pare rau. Daca e genul "bun la suflet" poate ai o sansa sa te inteleaga. Succes.
Vai si de aia nu mai putem noi,la varsta ta eu jucam sotronu',vezi'ti de scoala fetitzo, mai bine angajeaza'l pe post de meditator, of copiii din ziua d azi
Drăguțo ești prea mică pentru el, vezi-ți de școală că sigur ăla are alte gînduri cu tine.
Prinde momentul potrivit sa vb, sa ii explici de ce l-ai mintit, si vezi ce reactie are.nu poti obliga pe nimeni sa fie cu tine, e decizie lui daca mai vrea sa auda de tine, nu-l obliga, nu-l forta+ de asta 12 ani...toata viata inainte sa te indragostesti.
Nu faci nimic! Il lasi in pace ca e mult mai mare ca tine si iti vezi de scoala si de cei de varsta ta! Daca nu vrei sa ai probleme mai tarziu!
Iceman are dreptate. esti prea micuta pentru el, ce naiba, voi fetelor chiar nu va ganditi?
Draga mea...eu zic sa iti cauti prieteni de varsta ta fiindca el e prea mare pentru tine si nu trebuia sal mintesti ...findca acum te simti vinovata si nu prea cred ca el o sa te ierte asa usor ai grija ce faci!:*:*:*:*te pup
Pai eu zic sa gasesti un moment potrivit in care sa discutati si sa-i spui ca iti pare rau ...incearca sa fii cat mai sincera si sa pari foarte trista ca i-ai facut asta astfel o sa il faci sa-i para rau lui ca nu vrea sa te ierte
Asa, Iceman m-a inervat pentru a doua oara. Nicu, thanks ca mi-ai amintit, 12, aici e minciuna, eu am vbit cu el pe net si i-am zis ca am 17.
Bulinaaa, cu ce gandesti? Mie mi se pare ca, cu, c**u. Blabla, media de 9.70 nu e de ajuns, ti se pare ca nu ma tin de scoala, ba prea tare ma tin, ca el tot din scoala mea e .
Da mama mea stie, nu te teme. Eu imi cat de scoala pe langa ceea ca am media de 9.70 si el tot din scoala mea este