Buna!
La 12 ani sa te masturbezi? Nu, totusi nu cred ca asta e cauza... O vreme nu iti va veni regulat [ cativa ani ], pentru ca organismul tau se regleaza... creste.
Pa, pa.
Masturbarea la fete nu afecteaza ciclul in nici o privinta. Ai 12 ani, si pana la vreo 17 ani asa, ciclul tau o sa fie neregulat. Nu te speria daca nu iti vine luni la rand, asa e normal, pana se regleaza ciclul intarzie si cateva luni. Venind vorba de masturbare, daca simti asta, fa-o, na, acum. Nu e problema, nu te afecteaza cu nimic.
Nu te simti ciudata pentru ca te masturbezi. Sunt persoane care pur si simplu nu au nevoie sa faca asta. Dar asta nu inseamna ca daca te masturbezi esti proasta, ciudata, tampita sau mai stiu eu cum. E ca si cum bei apa daca iti e sete. Asa si cu masturbarea, e o nevoie a corpului. Bye.
ZambeteDeSubTramvai... toatal de acord cu ea! la 12 ani se petrece dezvoltarea organismului. pina la 16 poate fi neregulata.
La 12 ani? Doamne.eu am 18 si nu m-am masturbat niciodata si nici n-am de gand sa o fac...cred ca si masturbarea duce la dereglarea menstruatiei
@cosmina05 la 18 ani? daca tu nu o faci e problema ta, cu toate ca ar fi nodrmal dar... fiecare om trebuie sa isi cunoasca corpul.