În primul rând acestei fete nu cred că-i place de tine pentru că dacă te plăcea, te băga în seamă mai mult. Poţi să încerci să discuţi cu ea, să vadă că ţie îţi pasă de ea, s-o susţii şi să o inviţi la un suc. să stai mai mult cu ea. oferă-i cadouri. evită să tot o alinţi. (DEVINE ENERVANT) Dacă apar rezultate poate ai totuşi şanse la ea, numai că spuneai că îl vrea pe Adi. Dacă îl preferă pe el, las-o să-l ia . Şi aşa o să mai apară şi alte fete în viaţa ta. Acum eşti destul de mic BAFTĂ
Incearca sa gasesti subiecte care o intereseaza.chestii de fete.incearca sa vorbesti cu ea sa-i atragi atentia.invit-o la un suc.fa-i complimente! O sa se simta bineFa-i mici cadouri.nu stiu! succesc
Eu cred ca ar trebui intr-un fel sa fii mai Gentleman`, sa-i acorzi mai multa atentie, sa comunici mai mult cu ea, sa petreci mai mult timp cu dinsa. Poate intr-o zi va intelege ca nu are rost sa se mai uite la Adi...Si mai ales ca va placeti ambii.Mult Succes!
Salut delan, sincer nu te descurajez, dar cred ca la 12 ani nu poti avea o relatie serioasa, acum sa fim seriosi la varsta de 12 ani probabil esti clasa a 5-6-a.Ce ai de gand sa faci daca o sa reusesti sa o "Cuceresti" sa mergeti la joaca impreuna? Hai ca sa iti dau un sfat eu zic sa mergi direct la ea si sa ii zici ce simti(mai ales daca stii ca te place ) si de acolo se rezolva singur lucrurile.BAFTA!
Mutubal întreabă: