| katalinapoofiQpoof a întrebat:

Am 12 ani si am o relatie cu un baiat de 17 ani.El ma iubeste si eu il iubesc dar avem foarte multe probleme, e din cauza ca eu sunt zodia scorpion si el fecioara sau e din cauza virstei?

18 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Draga mea, ai 12 ani. Eşti imatură şi se vede asta din faptul că dai vina pe horoscop pentru faptul că aveţi voi probleme. Normal că aveţi probleme. Problema cea mai mare este că eşti prea fraieră. *Relaţie* laughing, măi tu te auzi când vorbeşti? *mă iubeşte şi îl iubesc*, mă îndoiesc că ştii tu ce-i aia dragoste şi că un băiat sănătos la cap de vârsta lui s-ar uita la o copilă de 12. Probabil te ţine să-şi bată joc de tine. Eu zic să-ţi vezi de şcoală sau măcar să-ţi găseşti unul de vârsta ta. Pe bune acum...laughing *relaţie*.

| TuPeistU a răspuns:

Clar... e pedofil.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TuPeistU):

Aha tongue

| SpawNury a răspuns:

Mai bine lasa iubitii si vezi-ti de scoala ta.

| Azµre a răspuns:

Iti spun eu nu are legatura zodia cu relatia ta, problema cred ca tu esti deoarece esti prea mica ai 12 ani nu vezi lucrurile cum le vede prietenul tau care are 17, tu traiesti un vis acum asta este in capul tau! la varsta ta majoritatea fetelor sunt visatoare, incapatanate, nu stiu anumite aspecte ale vietii! sa nu zic geloasa sau naiva sa crezi pe alti si nu pe iubitul tau! si asa mai departe sunt destule de zis si de facut! In principiu este greu, dar daca ai vointa poti sa te intelegi bine cu iubitul tau!

| rousz a răspuns:

Buna! nu prea cred eu in astrologii chestii din asteaeu cred ca este din cauza varstei, totusi tu 12, el 17 nu neaparat ca e diferenta de ani, asta nu conteaza dar esti prea micuta la 12 ani, parerea mea!

| costellodonatz a răspuns:

Cunosc un baiat ce este in zodia fecioara si a ajuns la puscarie. Eu zic sa nu te incurci cu el. Cauta-ti un mascul in zodia balanta.

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Sincer, eu zic sa nu iti faci sperante mari ca o sa ramai cu tipul de 17 ani. Esti prea mica.Ori te foloseste ca sa isi ''satisfaca'' dorintele stranii.Ori te iubeste cu adevarat. Ceea ce nu prea vezi in zilele de azi la baietii de azi. happy Parerea mea, e sa il uiti. Ai 12 ani!

| DiaVp a răspuns:

Din cauza varstei.Gaseste-ti un baiat de varsta ta, sau cu maxim 3 ani mai mare ca tine.

| LupulAlb a răspuns:

Hai sa-ti spun eu ceva, sa nu ma iei in nume de rau, dar eu nu te iau cum te ia alti prosti ca sa te joci cu papusile, dar te-ai pus intrebarea. dc nu se uita el la vreun fotomodel din playboy, sau sa se tarasca dupa vreo studenta.Nu stiu daca realizezi intentile lui clare, acelea sunt despre sex, te va ispitii si vei pica in capcana lui, ai grija!

| aNoNN1m a răspuns:

Superrrr relatia....peste 2 ani vrei un copil si tot asa....si se mira lumea de ce e distrusa Romania:Ovoi nu sunteti normali

| katalinapoofiQpoof explică (pentru aNoNN1m):

Eu nu sunt din Romania, eu sunt din moldova

| katalinapoofiQpoof explică (pentru aNoNN1m):

Eu nu sunt din Romania, eu sunt din Moldova

| katalinapoofiQpoof explică:

Merci mult pentru sfaturile care mi leati dat gen(cautati de scoala sau lasa-l si cautati unul de varsta ta)vam asculat pe voi si astazi m-am despartit de el.sa suparat foarte tare cand i-am spus-o dar asta-i viata trebuie so traim asa cum e ea.ori cum inca o data merci pentru sfaturi :*

| dori12 a răspuns:

Eu cred in zodii dar totusi nu cred ca asta e problema.cu siguranta diferenta de varsta este prea mare. daca el te iubeste cu adevarat nu va tine cont de varsta si te va astepta

| sandraababyy a răspuns:

E clar. Voi aveti probleme pentru ca lui ii trebuie o iubita de varsta lui. Esti prea mica pentru dorintele lui. Si eu am 13 ani si sunt de 6 ani cu un baiat de 18 si ne intelegem de minunewinking.