| alinutza97 a întrebat:

Am 12 ani si am prima mea intalnire. Vreau sa imi spuneti cum trebuie sa ma imbrac, sa ma comport pentru al cucerii pe respectivu'. Nu vreau sa par o proasta care nu stie ce trebuie sa faca si m-am gandit ca este mai bine sa cer niste sfaturi. Nu pot vorbii cu mama mea pentru ca lucreaza in strainatate si nu vine luna asta acasa. Si cu tata nu pot vorbii asa ca si cu o mama. Deci m-am gandit sa va cer voua sfaturile.

13 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Incearca sa fii naturala! Imbraca-te cu ce ceva cu care sa te simti tu bine. Ai grija sa alegi imbracamintea care sa se potriveasca cu locul unde mergeti. Daca ai dubii, il poti intreba pe partener in ce loc urmeaza sa mergeti.
Fii punctuala in primul rand, ca sa isi faca o impresie buna despre tine, fii energica, asigura-te ca partenerul tau se distreaza si cel mai important, fii tu insati.
Ai grija sa fii stapana pe situatie iar daca la finalul intalnirii vezi ca incearca sa forteze nota, eu iti recomanda sa nu te mai obosesti sa mergi la urmatoarea intalnire, doar cauti iubire, nu altceva.

| diavolitza a răspuns:

Poii dificil ni s-a intamplat tuturor... mergi la intalnire fii tu imbracate ca de obicei pentru ca nu e cine stie ce, sa nu dai semne ca ai emotii, zambestei incearca sa te comporti ca si cu cea mai buna prietena a ta. fa o gluma dezmortitiva, dar in acelasi timp comportate elegant fii o domnisoara clipeste des big grin. Te vei simti bine. poate te va lua de mana sau altceva dar nu te coplica prea mult tine minte ca ai dor 12 ani big grin ( la prima mea intalnire am tremurat ca o varga. noroc ca era iarna si am spus ca imi e putin frighee hee dar eu atunci eram in calduri )

Răspuns utilizator avertizat
| cristina93 a răspuns:

Pentru inceput, nu ar trebui sa te imbraci foarte impopotanat, cu multe accesorii, si cu paarul cofat. Ar trebui sa alegi ceva deosebit in care sa te simti totodata bine, depinde de momentul zilei, daca e ziua, tinand cont de faptul ca e vara ai pute sa alegi o rochita colorata, niste sandale, iar parul drept sau putin ondulat, cat mai natural, poti adauga cateva accesorii. cum ar fi 2 bratari rotunde, una alba una neagra, cercei(nu prea mari, micuti si draguti). Dar poti lua si blugi, cu un tricou de culoarea care preferi, si tenisi( de obicei asa ma imbrac cand ma duc la o intalnire, trebuie sa, ma simt comod, iar imbracamintea sport ma avantajeaza). Deci, nu exagera cu nimic, este ceva special, dar fii TU, nu incerca sa pari sofisticata, din experienta mea baietilor le plac fetele care pot aborda orice subiect, intr-un cuvant comunicative, poti sa-i faci si complimente, insa nu prea multe (ce-i prea mult strica). In concluzie: o tinuta in care sa te simti si sa arati bine, comunicare si incredere. Nu te ingrijora pentru ca este prima intalnire, va fi ok si ai sa te simti foarte bine, vei vedea. pup si succes big grin

| alecsa_5828 a răspuns:

Nu esti cam mica? Imbraca`te normal, astfel incat sa te simti bine.nu sa mergi impopotzonata, doar pentru a`l cuceri pe el. daca te place, fii sigura ca nu-l va interesa cum te imbracibig grinDaca e genul de baiat sofisticat, incerca i tu sa fii mai sofisticata.vezi si tu la tipele mai mari, de 15-16-17 anihappyBafta!

| georgy_7464 a răspuns:

Eu zic sa te porti cat se poate de natural sa nu ai emotii si sa te imbraci cum te simti tu mai bine, dar hainele sa fie in concordanta cu locul in care o sa mergeti.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca baiatul respectiv t place nu o sa conteze pentru el km t imbraci...
doar sa fii naturala...km esti tu d obicei... dar ai grija q emotiile...sa le stapanesti...succes...

| sarahristea a răspuns:

laughingcati ani are baiatul?

| alinutza97 explică:

Da..am uitat sa mentionez ca este prima data cand ne vom vedea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza e ca eu amm 12 ani si nu-mi pasa cum se imbraca o fata pentru mine conteaza persoana nu altceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca la virsta ta nu ar trebui sa ai prieten pentru ca esti inca mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea atatia ani am si eu am avut o intalnire recent trebuie sa nu pari prea interesanta si sa n ute lasi usor sa fii provocatoare dar inbrecamintea sa fie daca megeti la un restaurant o rochita eleganta dar nici prea lunga nici prea scurta daca vrei sa va plimbati prin parc o pereche de blugi starmti o pereche se balerine sau ceva sandale joase si un tricou sau un maieu mai incarcat

...MULT SUCCEsSSSS...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alintal deparca l-ai iubi noapte si zi