| AdElInUSa a întrebat:

Am 12 ani si am probleme in dragoste partinti mei nu sunt de acord cu relatia mea cred ca sunt prea mica... dar eu cred ca in dragoste nu conteaza varsta il iubesc si ma iubeste foarte muult! cum pot sa-i fac sa ma lase sa fiu impreuna cu el? cele mai bune raspunsuri, funda!; x

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai au dreptate,sincer,esti destul de mica,imatura si neexperimentata,dar nu realizezi asta acum si ii consideri cruzi,poate refuza sa te inteleaga si sa discute cu tine,dar ei iti doresc binele oricat de severi ar fi si nu vor sa fii pacalita de un baiat,sa ai de acum o relatie cand la varsta asta inca trebuie sa profiti de copilarie.E decizia ta ce faci cu viata ta,nu te pot impiedica sa ti-o traiesti cum vrei,dar tu suporti consecintele. Poate el e un baiat bun,poate doar te inseli,pentru ca esti mica si nu iti da seama de unele lucruri,oamenii pot fi si falsi si pot dori sa obtina ceva de la tine, sa te manipuleze, iar tu pari credula.La varsta asta nu e o iubire adevarata, ca nu conteaza varsta e doar o vorba, si varsta are ceva legatura.Cum ar fi o copila sa stea cu un mos,mi se pare anormal,sau invers,pentru ca fiecaruia i se potriveste cineva apropiat varstei,de la care are ce invata, dar totusi cu care sa se potriveasca, sa-si doreasca aceleasi lucruri ca si ea si cu care sa se completeze.Aceasta vorba nu inseamna ca poti avea prieten la orice varsta,asta e doar o iubire copilareasca,si care va trece repede,dupa parerea mea,iar daca va dura mai mult,e doar o atractie,o senzatie de atasare si nevoia de a oferi afectiune,dar dragostea adevarata va exista atunci cand amandoi veti fi capabila sa ganditi mai deschis si mai matur,cand va fi timpul sa o simtiti si veti ajunge la perioada adolescentei, dragostea are diferite momente pe care acum nu le poti parcurge, inca esti o copila.Ar trebui sa profiti de acesti ani si nu indragostindu-te pentru ca nu te ajuta cu nimic,nici o relatie de asemenea,desi relatiile asa copilaresti si prostesti nu dauneaza,dar aceasta iubire te poate afecta si te poate rani si nu esti pregatita pentru a-ti da seama cum trebuie sa te porti intr-o relatie.O sa realizezi mai tarziu ca am dreptate,acum incearca sa nu te razvratesti impotriva parintilor,incearca sa discuti cu ei si sa le spui ca vrei sa fii cu acest baiat,ca e un baiat bun,care tine la tine si te apreciaza,si ca nu vei face nimic rau,ca esti constienta de ceea ce inseamna o relatie,ca vei avea grija de scoala si de viata ta si nu te vei implica prea mult,arata-le ca poti sustine aceste argumente si e timpul sa ai o relatie(Desi nu e adevarat). Daca nu sunt de acord,ii poti asculta si mai tarziu vei vedea ca asa a fost mai bine,si vei intalni mult mai multi baieti,nu trebuie sa te implici de acum in relatii serioase,iar daca nu poti sa te intalnesti cu el pe ascuns,sa incerci sa nu afle si sa nu fii banuitoare, dar ai grija la intentiile lui si sa nu te prosteasca, fii cu capul pe umeri si nu te indragosti prea tare.Te pup!

15 răspunsuri:
| NuVreauSaTeAud a răspuns:

Pai cati ani are el? Nu stiu la 12 ani nu e iubire te asigur, daca totusi vrei sa fii cu el ai putea sa le spui parintilor ca iesiti la un suc la o plimbare ca sunteti prieteni foarte buni, asta pana se obisnuiesc cu ideea.

| ghiolbitza a răspuns:

Serios, ma crucesc de ce citesc pe aici! Tie la 12 ani iti trebuie dragoste? Esti tu capabila sa intelegi dragostea la o varsta la care ar trebui sa te intereseze inca papusile? Eu zic sa-ti bagi mintile in cap si sa te comporti de varsta ta. De asta au loc atatea sarcini nedorite si atatea avorturi, ca fetite ca tine de 12 ani si mai putin chiar, isi inchipuie ca au descoperit dragostea in **** unuia. I don.t wanna live on this planet anymore!

Răspuns utilizator avertizat
| Bruunetzellu93 a răspuns:

Te vezi cu el pe ascunsstraight face! big grin

| alexandrakarina a răspuns:

El cati ani are...parintii tai nu sunt impotriva relatiei insa pe partea cu varsta au putina dreptate pentru a crede in adevarata iubire la varsta ta...inceraca sa vorbesti cu ei deschis si vezi de ce nu accepta relatia.niciodata parintii nu le vor raul copiilor ci intotdeauna binele

| AnG3L13 a răspuns:

Pai faci un compromis le zici asa daca invat bine la scoala si iau note mari si is ascultatoare ma lasati sa fiu cu el dar daca ma las de invatat ma despart de el fundapuppy dog eyes la mine merge:X:X:

| Marius1092 a răspuns:

Nu ai cum sa ii faci sa accepte asta asta. Esti prea mica pentru a avea o relatie cu cineva. happy Singura cale ar fi sa nu stie. Dar nu te-as sfatui. Asculta-i pe ei ca sunt trecuti prin toate. Pastreaza o relatie de prietenie cu baiatu' si pe viitor daca intr-adevar e dragoste, cum spui tu, stiti ce aveti de facut. happy

| esk9 a răspuns:

Pai in primul rand parintii tai sunt speriati sa nu vii gravida acasa... mai ales daca el este mai mare... iar cred ca singura solutie este sa le arati parintilor tai ca nu te intereseaza acel baiat asa de mult si ca nu ai face orice ti-ar cere el happy

| GreenEyes23 a răspuns:

Parintii tai au dreptate intr.un fel. Cand vei mai creste vei intelege altfel totul. Si daca vei avea cum sa te uiti peste cativa ani peste intrebarea asta te va bufni rasul. si vei realiza cat de naiva esti. Nu exista dragoste la varsta ta. Ci poate doar simpatie, nu stiu, eventual atasament fata de respectivul baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Am 12 ani si am probleme in dragoste" rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| aNdReYW a răspuns:

Proasta ai fost ca le-ai spus DEJA laughing Scuze de exprimare laughing Puteati fi iubiti si pe ascuns, iar dupa o varsta, le spuneati parintilor. + ca la varsta asta. nu e chiar iubire laughing

| fisulumoscraciun a răspuns:

Lumea vb da nu toti stie ce imseana sa iubesti cu adevarad daca il iubestiramai cu el eu asa iti spun

Răspuns utilizator avertizat
| B69SEX a răspuns:

Pai da...intr-adevar la 12 ani nu este dragoste adevarata. Poate realizezi si sti ca astea sunt relatii trecatoare asa ca nu mai fi asa de disperata ca poate inca nu ai intalnit persoana potrivita.Nu te grabi. Dragostea adevarata e in fata preotului sau la maternitate daca intelegi ce vreau sa spun.

| Popescu_Gabi_1982 a răspuns:

Esti proasta FA. mai ascultati si de parinti ca va vor binele daca sunteti voi batuti in cap va dsitrugeti viata singuri. ala daca e mai mare tu crezi ca te iubeste straight face pana la sex, isi face treaba te lasa in sarcinata si ceau. Fete inculte la 12 ani sa va fie rusine