| JanePinkPuf a întrebat:

Am 12 ani si am un iubit el m-a sarutat de 3 ori dar eu ma simt jenata si nu stiu de ce.
Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Draga mea, la 12 ani, sunt sigura ca nu ai cum sa-ti dai seama in ce relatie esti cu acel baiat.Pana la iubire, cred ca este multa cale de parcurs, pentru a-ti da seama ce inseamna acest sentiment.Acum,este o atractie si doriti sa faceti ceea ce ati vazut ca fac adultii, doar din simplul motiv, ca fac si alti copii.
Jenata te-ai simtit din simplul motiv, ca nu stii ce reprezinta cu adevarat acest gest, sarutul.Pentru om, fiecare gest reprezinta ceva ce simte cu inima si creierul.La voi,copii,mintea trebuie sa mai matura,ca sa va dati seama de ce reprezinta fiecare gest.
Ar fi bine,ca sa nu mai dai ocazia la astfel de gesturi, pana la o varsta mai marisoara si doar atunci cand esti sigura pe sentimentele tale, pe modul cum percepi tu, dar si altii, responsabilitatile unui gest.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te simti asa pentru ca trebuie sa astepti sa faci 18 ani ca sa ai un gagic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te simti jenata pentru ca ai 12 ani de aia

| anonimg a răspuns:

Te simti jenata din 2 motive:
1. varsta
2. statutul tau -adica nu esti casatorita cu el. Numai pe sotul tau il poti saruta.

| Felys a răspuns:

Cum mai poti spune ca ai iubit la 12 ani, si pe deasupra te-ai mai si sarutat cu el, pai la 14 te gaureste sigur, chiar era nevoie sa iti faci gagiu la asa varsta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare ti-e gradina

| Happyjump a răspuns:

Poate pentru ca este primul tău iubit și ești doar o copilă

| ℓσяєภยş a răspuns:

Pentru ca ai 12 ani.

| Yuuuuuki a răspuns:

Du-te si citeste o carte.

| JanePinkPuf explică:

Multumesc

| ZzEzZ a răspuns:

Pai încearcă sa il săruti si tu poate asa nu vei mai fi jenata big grin

| lowlyy a răspuns:

Mai uita-te inca vreo 3-4 ani la disney channel, dupa te poti baga pe combinatii.