| anabella1104 a întrebat:

Am 12 ani si de 5 luni imi vine menstruatia... dar luna trecuta nu mi-a venit. Oare am vreo problema sau acest lucru e normal?

Răspuns Câştigător
| Unique a răspuns:

Buna Anabella.Frumos nume. Sa incep cu raspunsul intrebarii tale, Anabella menstruatia ta a venit de abia devreme draga mea, acum te-as ruga :, sa stai linistita deoarece menstruatia timp de 2 ani nu se regleaza deloc. Mai ales ca esti si la inceput recunosc ca mai a multe de invatat despre asta.Mai ales ca a venit si la o varsta atat de frageda, Totusi, odata cu venirea menstruatie tale te-as sfatui sa ai grija mai mult de corpul tau
Este totul absolut normal sa stii, mai ales ca s-ar putea sa vina o luna si dupa 2 sa nu vina, este absolut normal, acum te dezvolti sa stii, organismul tau sufera schimabari majore in corp
Daca ai ciclu menstrual, si daca ai relatii sexuale cu cineva, neprotejata, risti 100 % sa ramai insarcinata, riscul este foarte mare sa stii.Eu te sfatuiesc sa te gandesti inainte de a face asa ceva
Eu nu te invinovatesc pentru lucrul asta, ca multe alte persoane de varsta ta au aceleasi probleme genul tau.Depinde de tine, acum poate nu ai dureri menstruale dar pe timp ce -o sa treaca mai mult de 1 an si ceva o sa apara schimabri si mai mari cum ar fi durerea de burta ai multe altele, durerea este insuportabila, iti vine sa te pui pe jos de durere, acum nu vreau sa te sperii dar ma rog asa o sa fie, si e bine sa stii din timp

6 răspunsuri:
| crissti a răspuns:

Stai linistita.la inceput este neregulata oh go on

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt dereglări hormonale și mai toate fetele la început se izbesc de această problemă.
Dacă nu apare în decurs de 2-3 luni este bine să faci dozările hormonale să vezi ce se întâmplă.
Ajută la o reglare naturală ceaiul de crețișoară.
Pa, pa.

| Mirela a răspuns:

E normal, stai fara grija, asa este la inceput.
unei prietene i s. a intamplat sa nu. i vina vreo 4-5 luni. mie vreo 2 luni.
deci stai fara grija >big grin

| tyana a răspuns:

Nu, nu e nici-o problema.In primul an ciclul menstrual este neregulat.happy

| Farcas a răspuns:

Asa e la inceput.Sunt dereglari hormonale care vor tine aproximativ 2-3 ani de la inceperea menstruatiei pana se v-a regla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita timp de un an este neregulata.si eu am patit asa o luna mia ven si dup aia 2 nu.cu timpul isi va reveni la norml