De ce-i spui pe mess c-o placi si nu in fata. ma gandesc ca poate reactioneaza mai altfel. Mai altfel in sensul ca. in asa fel incat sa te prinzi si tu ce vrea sa zica.
De obicei fetele care au 13-14 ani incep sa se uite dupa baieti mai mari decat ele.Totusi, poti s-o intrebi direct, nu pierzi nimic daca incerci.
Sa sti ca daca o fata te baga in seama, sta si vorbeste cu tine nu inseamna neaparat ca te place. (si invers e valabil)E pur si simplu politicoasa si prietenoasa.
Probabil doreste ca tu sa faci primul pas. asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-i o surpriza. Cumpara-i o ciocolata si zi-i: arati minunat azi! Asta e pentru tine.
Intreab-o daca te place, ce e asa greu? ce-ai de pierdut in cel mai rau caz un raspuns negativ, ai 12 ani ai timp pentru fete nu e singura. odata ce pune semnul ala nu cred ca e prea incantata. altfel punea si ea "" sau "" bafta!
Uite; fetele la 13-14 ani cauta distractie, bat apropouri degeaba. In 99. 99%din cazuri nu simt nimic. O sa-ti dai seama cad o mai cresti vreo 2 ani.
We am si eu 12 ani si am vreo 5 admiratoare de 14 ani.Dar nu ma intereseaza de ele chiar daca sunt cele mai frumoase din clasele lor.Eu iti recomand sa te ocupi de scoala mai bine.
linarkfts întreabă: