Fata si eu am 13 si am avut pr dar eu daca nu am vrut sa ma sarute asa a fost ne doream mereu dar nu se putea nu eram pregatiti
Buna.Annie are dreptate milztpu daca uh nu ai avut asta ea dc sa nu aiba. Draga mea daca il iubeshty cu adevarat sarutal...Nu te lua dupa altzy fa ce iti zice inima.Asculto...Itzy va zice acelasi lucru.Nimeni nu zice ca e interzis sa ai un iubit la 12 ani. Sa ieshiti.va mai distratzy impreuna dar nici sa nu te gandesty la relatzy sexuale asa ceva sa nu iti treaca prin minte draga mea Succes cu preitenul tau:X
Ciao :X Te POp
Ce raspunsuri!
Fiti seriosi oameni buni, la 12 ani este ceva normal in ziua de azi. Trebuie doar sa gandesti matur. Daca el are mai mult de 13 ani e ok. Daca nu, depinde de cat timp sunteti impreuna. Daca e mai mult de 6 luni, e ok sa va sarutati.
Cel mai usor este sa vorbesti deschis cu el. Sa ii spui, uite mai, m-am gandit si e ok sa ne sarutam, dar faci tu primul pas. Nu trebuie sa fii timida, spune-i exact se simti. Cand vine "momentul" lasa-te dusa de val, dar nu te da in spectacol. Adica, lasa-l pe el sa conduca. Sper ca te-am ajutat!
Saruta-l! eu m-am sarutat la 12 ani pentru prima data! de ce sa nu il saruti? doar nu faceti dragoste!
TwilightSavedMyLif3 întreabă: