| Cнежинкa a întrebat:

Am 12 ani si mi-a placut un baiat din scoala mea, el este de aceias virsta ca si mine, toti prietenii mei de la inceput mi-au spus ca dupa comportamentul lui ma place, dar eu nu am fost si sigura de acest lucru peste un timp oarecare o prietena de-a mea l-a intrebat daca ar vrea sa se intilneasca cu mine, iar el a tacut si apoi i-a spus la toti ca il iubesc si cs mor dupa el, apoi cea mai buna prietena a mea mi-a spus ca ar trebui sa uit de el. Am incercat sa il uit dar nu am putut. Ce ar trebui sa fac in acest caz?

3 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Trebuie sa il uiti deoarece baietii la varsta asta nu gandesc atat de limpede precum o face o fata.Baietii se dezvolta mai greu decat fetele.A mintit si le-a spus colegiilor...ce fel de baiat e asta? E unul neserios! Cauta-ti unul de 14 anisori. in niciun caz unul mai mic, bineinteles daca nu este dezvoltat la cerebel!

| IloveCats a răspuns:

Mai ai rabdare pana mai cresti cativa anisori. Dupa aceea gandeste-te la baietei happy

| valy311 a răspuns:

Poii asculta sfatul prietenei tale pentru ca nu iti vrea raul tongue asa ca uitaltongue