Intreab-o. E cel mai sigur mod. Spune-i ca si tu o placi. Si daca spune ca nu te place, binepa. La 12 ani poti sa treci usor peste... o dezamagire, ca sa-i zic asa. Nu fi rusinos, n-ai ce pierde. Poti avea doar de castigat. :* Asa mi s-a zis si mie (exact ce-ti zic eu tie acum) si am ascultat sfatul celor de pe TPU si chiar m-a ajutat. Am castigat pers. iubita :X ma rog... nu pentru mult timp, dar, intrebandu-l, mi-am dat seama ca si el ma placea... In fine, u esti baiat, eu sunt fata. dar e cam acelasi lucru, adica aceeasi situatie. Te puup, succes >
si daca ai 12 ani, si nu ai prietena, crezi tu ca e cazul sa te panichezi? nu-ti fa griji! o sa vina momentul si varsta cand o sa roiasca fetele in jurul tau, si tu poate n-o sa ai chef atunci de o prietena deci, stai linistit! Ai putea s-o intrebi in gluma, de ce-si petrece tot timpul cu tine, dar risti sa pierzi o buna prietena, in cazul in care ea nu are sentimente ascunse bafta!
Mai copilule, ai doar 12 ani! Nu inteleg de ce vrei tu prietena la varsta asta. Ma rog. daca tie ti se pare OK, atunci nu am ce sa iti fac. Intreab`o daca te place si gata. Dar totusi.ar trebui sa mai astepti macar 1 an sau 2 pana sa ai o relatie.parerea mea
Sau... dacă vrei sa o cucerești, poarta-te frumos, ajut-o cu ce are nevoie (sfaturi, păreri etc.). In loc sa o întrebi direct, o poți scoate la plimbare- sau o conduci acasă. Si, micșorează distanta fizica dintre voi în timp ce povestiți - adică - vezi, dacă o atingi pe mana sau pe umăr asa ca din greșeală, sau amiciție, dacă ea se retrage, înseamna ca nu dorește o apropiere, dacă te lasă atunci încearcă mai mult- adică vezi cum v-a reacționa dacă zăbovești cu mana pe mana ei. Daca accepta sa va țineți de mana - ești pe drumul cel bun. Si asta fără prea multe cuvinte si fără sa treci printr-o faza jenanta- adică un refuz. Dar vezi, fi foarte blând, foarte delicat cu fetele- nu fa nici un gest brusc, sa nu o sperii- fa totul cu cea mai mare naturalețe. Spune-mi ce ai făcut si cum a evoluat. (si la 12 ani... eu zic ca poți sa nu disperi ca n-ai prietena, mai ai timp). Te pup.
Incearca sa ii dai de inteles ca o placi si vei vedea cum reactioneaza e posibil ca si ea sa simta asta si sa ii fie teama sa iti spuna.
beausingurlamasamea întreabă: