| Belluţa a întrebat:

Am 12 ani şi tatăl meu de când l-a părăsit mama, a băut întruna şi a vrut să-şi găsească o altă femeie. Şi a jurat că se va oprii din băut şi jucat la păcănele doar când îşi va găsii o femeie cu care să se însoare din nou. Şi iete a găsit. O femeie frumoasă pe care eu n-o suport se dă prea mândră. Tatăl meu e prea naiv.
I-am explicat că femeia aia îşi doar bate joc de el şi nu mă crede.Ba chiar într-o zi a venit la noi în casa noastră de paie şi zicea cu o voce în bătaie de joc " Ce cocioabă frumoasă aveţi! Minunată ". Cum să-mi ajut tatăl?

6 răspunsuri:
| bartoLomeu a răspuns:

Scz traiesti intr-o coliba? Asta nu e important oricum tatal tau se pare dupa cate ai zis si tu ca e prea naiv. Uite ce zic eu:ia-o intr-o zi pe acea femeie si pe tatal tau si spune-le ca nu-ti place sa locuiesti cu acea persoana sau daca esti mai rau din fire ia telefonul sau camera video si filmeaz-o cand iti zice astfel de chestii, arata-i tatalui tau si zii ca trebuie' sa se desparta de ea daca nu merge nu mai stiu ce sfat sa-ti dau. Oricum mult noroc!

| DeniZu a răspuns:

Dovedeste-i ca nu e buna pentru el sau lasa-l sa-si dea seama singur, doar el stie ce vrea. poate vrea o femeie, dar intai de toate sa stie si ce fel de femeie isi doreste

| FlorinDiablo a răspuns:

Sinucide-te!

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Stupid troll.

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

laughing laughing Ba deci ii minunata fufa aia pe care taicatau o adus-o in casa. Faza cu " Ce cocioaba frumoasa aveti? Minunata! " trebuie sa recunoastem ca e buna...ce poti sa faci? farse peste farse, daca ea iti face viata un calvar fai si tu la fel.In fiecare zii enerveaz-o si bateti joc de ea, pana o sa plece.

| DorothyAnn a răspuns:

Si cum ai electricitate in cocioba ta din paie? Daca esti asa saraca, cum ti-ai permis un calculator si un televizor ca sa auzi de Bieber?