Incearca in orice fel posibil,spune-i ca o placi chiar in fata tuturor,ca n-o sa pierzi nimic,ajut-o, protejeaz-o, si asa o sa aiba incredere suficienta in tine.Cand o sa ti-o faci ca prietena(sa dea Dumnezeu) sa razi de fraierii care radeau de tine, zicandu-le ca macar tu ai o prietena.In totdeauna sa incerci,niciodata sa nu renunti,te duci la ea,si ii zici:Imi place de tine,foarte mult,mi-ar place sa stai cu mine,si mi-a fost putin rusine sa-ti zic,dar mi-am facut curaj si ti-am zis, sper sa nu te superi, accept si nu si da.
Pai e simplu. trebuie sa vorbesti cu o prietena de a ei si sa o pui sa o intrebe daca te place. daca spune ca da, stii ce ai de facut! ii spui ca si tu o placi si o intrebi daca vrea sa fie cu tine sau o intrebi ai vrea sa fii cu mine? daca spune da.e ok daca spune nu ii spui : bine dar te rog nu le spune celorlalti ca te.am intrebat acest lucru. poti sa uiti si tu
Mai.nu ii poti spune unei fete asa din senin ca o placi fiindca o vei speria si sigur iti va spune ca ea nu te place. Intai vorbeste cu ea pe mess, subiecte comune, despre scoala profesori colegi prieteni etc...apoi daca vezi ca ea e prietenoasa si iti raspunde la intrebari puteti vorbi si lucruri mai personale. Apoi daca vezi ca s-ar putea sa te placa. poti sa ii marturisesti ca iti place de ea si intreaba-o daca si ea simte la fel. Nu iti fa griji de colegi daca vor rade inseamna ca ei nu sunt destul de maturi sa aiba o relatie. poti sa le spui si lor acelasi lucru. In plu cei care ar rade nu iti sunt prieteni cu adevarat si in cazul asta nu trebuie sa ii bagi in seama. In speranta ca ti-am fost de ajutor. Funda?
Si nu stiu alta fata asa de draguta si de sufletista nu cred ca voi mai gasi ajutor dau funda
Ajuutorrr alta nu mai gasesc asa de frumoasa :X:X mooorr dupaaa eaaaaa dau funda
beausingurlamasamea întreabă: