Poti sa vi pe la spate si sa o pupi direct pe obraz. Sau tot pe la spate sa ii pui mainile la ochi si sa o pupi.
Pai fara sa stie nu ai cum, ca te vede cand te apropi. daca sari pe ea sa o tzuci, se sperie. Da dc pe obraz?, spune-i ca vrei sa-i spui ceva imp si ii spui la ureche, si dupa aia o tzuci ..., gasesti tu ceva sa-i spui.
Păi, cel mai bine e sa o iei de mână, şi sa te apropi de ea. Bineînteles că o să vrea si ea să te sărute. Sper că te.am ajutat!
Ma! deci si eu am trecut prin acelasi lucru! faci asa :
acordai multa atentie, atunci cand o auzi ca intreaba ceva tu ii raspunzi primul, vorbeste cu ea pe mess, unge-i sufletu cu vorbe dulci! intr-o lune e a ta
Cred ca cel mai bine e sa ii oferi simboluk dragostei:Trandafiru.si ea o sa te pwpe. daca nu te duci si o pwpi u.ii zici ceva frumos apoi te apropii de ea, la 13 ani e ceva normal.
Mergi in spatele ei cu un obiect contondent, ii dai una in ceafa, o saruti si pleci. Astfel nu va sti niciodata ca ai sarutat-o. Funda?
Sunt total de acord cu @ChioruL.
Copile, te duci la ea si ori o saruti din spate, ori o iei de mana si te prefaci ca vrei sa ii spui un secret, la ureche.
Zic sa o ei pe la spate si sa o pupi in fund sau alta varianta ii spui sa se aplece u pregatit deja cu arseranrul si eu bagi fix la gurita
copile întreabă: