| Anku_4187 a întrebat:

Am 13 ani jumatate.Credeti ca e bine sa imi incep viata sexuala acum? Se poate sa nu ma mai dezvolt daca o fac? Va rog spuneti-mi si fiti siguri de raspuns, dau funda!

7 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Nu nu e bine.
esti prea mica pentru asa ceva straight face
doamne. eu la 13 ani nu ma gandeam la asa ceva crede-mawinking
cand iti incepi viata sexuala trebuie sa fii pregatita fizic, psihic, sa cunosti metodele de contraceptie si sa stii care sunt riscurile unui contact sexual. sa ai langa tine un baiat in care ai incredere 100%. si ca sa fii sigura ca baiatul e de incredere trebuie sa mai cresti, ca sa te mai maturizezi, sa nu faci vreo greseala.
dar de ce te grabesti? raised eyebrows
la 19-20 de ani ce mai faci?
stai in banca ta si vezi-ti de scoala. nu de sex

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Mai fetito mai asteapta si tu pana la 16 ani macar happyEu zic ca NU e bine sa o faci acum...dar daca te manca e treaba ta happy Bafta!

| alexanelly a răspuns:

Eu am aproape 18 si nu am vrut astalaughing) cred ca ar fi normal s mai aasteptzi ceva maacar 14 -5 ani.Toata lumea isi poate icepe viata sexuala, dar macar prima data ar trebui sa fie ceva special, de care sa iti aduci aminte cu placere, nu ca pur si simplu trebuia.Si ca si dezvoltare fizica, o sa ti se lafe fundu si sani dupa un timp. la 20 si ceva esti "lasata".Dar daca crezi ca persoana d elanga tine nu o sa povesteasca la toti prietenii tai ce a facut, si ca tine la tine si o sa fiitzi impreuna mult timp dupa asta...e alegerea ta.

| Alec a răspuns:

Crede-ma, si nu glumesc deloc, te vei dezvolta foarte mult dupa ce dai drumul hormonilor. O fata din orasul meu a facut-o la 13 ani si dintr-o schiloada a ajuns o mare bunaciune, dar si o mare curva (sper ca pot sa folosesc cuvantul, nu?).

Răspuns utilizator avertizat
| ingerasmotat a răspuns:

E prea repede... ai si tu rabdare macar pana la 16 ani cel putin. Dar daca totusi o faci ai grija sa te protejezi (nu vrei un copil asa devreme) a si daca o faci lasa-mi un mesaj pe privat eu am 15 ani laughing.

| pisictza a răspuns:

Ma de la 13 si ceva sa te gandesti la sex nu e asa ok...u ori nu gandesti ori nu gandesti una din doua...frate esti prea mica pentru asa ceva.tie ti se pare ok? o colega de-a mea a facut-o tot cam pe la 13si acum traieste cu un fel de complex pentru ca e ceva gen curva clasei.da u faci cum vrei ca doar e viata ta nu a altuia si ti-o traiesti cum vrei u