In ziua de azi pentru voi e foarte simplu sa va incepeti viata sexuala de la varste atat de fragede cand corpul inca nu e dezvoltat nici pe jumatate si habar nu aveti la ce riscuri va puteti expune.Sa te informez in mare:in clipa in care hotarasti ca vrei sa faci acest pas trebuie sa-ti asumi anumite responsabilitati, prima fiind sa nu ramai insarcinata si sa ai mereu grija sa te protejezi atat tu cat si partenerul, a 2-a ar fi ca din moment ce coprul tau nu este dezvoltat foarte bine pot aparea tot felul de probleme in zona intima si pentru baieti este foarte simplu [ei isi baga picioarele si te lasa, merg la urmatoarea] dar pentru fete este mai complicat si cel mai naspa va fi ca vor aparea grijile si te vei maturiza prea din timp pentru ca vor incepe problemele si nu stiu daca e fix ceea ce iti doresti.In fond e alegerea ta asa ca bafta.
Generatie de copii distrusi bai fata,tu n-ai ce face la varsta ta? o sa ai timp de sex toata viata, peste cativa ani cum vei fi? gandeste si tu, daca ai cu ce cu toate ca nu prea cred
Mai resista si tu inca pina 15 cel putin, pina atunci mansturbeazate daca te maninka asa tare pasarica, succes
Ba, voi mai ganditi ma? Adica toata lumea vrea sex... La 20 de ani ce o sa faceti?
Asa sa continuam... Poi poti sa iei vreo boala de aia smechera de te omoara constiinta / 2 esti prea mic/a /3 daca afla maicata dormi pe pres... Mai continui?
Vrei sinceritate? Pai cred ca esti o fata (presupun) cu capul in nori si care vrea sa faca cat mai multe lucruri ''tari'' si sa se maturizeze prea repede! Sunt doar cu cativa anisori mai mare ca tine si inteleg ca vrei sa faci chestii ''cool'' si ''nemaipomenite'' dar nu te grabi si gandeste'te inainte! Si mai cred ca parintii nu prea ti'au vorbit deschis despre viata sexuala si tot ce tine de asta,iar aici nu e decat greseala parintilor! Majoritatea de pe TPU o sa iti zica ca nu e bine ce faci,ca esti prea mica si ca trebuie sa pui mana pe carte,iar eu sunt de aceias parere cu ei! Cu ce te'ar ajuta inceperea vieti sexuale?! Sa expeerimentezi ceva noi?! A pai si care'i scopu'?! Crede'ma ca o sa se afle,de la tipul/tipi cu care o sa o faci,de la asa zise prietene,si cand o sa auda ca ai facut-o de la varsta asta ce crezi ca o sa zica lumea? O sa te considere o ''usuratica'' si alte lucruri asemanatoare, pentru ca lumea te carcaterizeaza dupa ce esti! Insa tu poti face ce vrei, este corpul tau si mintea ta asa ca poti lua orice decizie vrei insa ar fi bine sa te gandesti de 2 ori (si nu numai) inainte sa faci asta! Si cat despre corp, am auzit ca te dezvolti mai repede sau ceva de genu' habar nu am!
Anku, nu depinde de intrebari si chestii, daca crezi ca iti place fa-o!
Pur si simplu, fara rusine, dar sa stii si cu cine...
M-am saturat sa intre alti si sa zica... Ca risti sa ai cancer col uterin sau etc... Daca te satinsface si vrei fa-o! Te **** pe pizd* ta nu pe a lo altora!
Daca tu vrei!
Nu cred ca ar trebui sa faci asta.baietilor le plac fetele virgine.ai sa mai cresti putin si iti va parea rau.eu am 16 ani.sh ma gandesc ca pentru mine inca y devreme pentru a incepe o viata sexuala.in fine y viata ta.tu decizi!;-)
Anku eu te sfatuiesc sa nu faci ceva ce mai tarziu s-ar putea sa regreti. Daca tu crezi ca e cool ca faci sex , dar vei vedea ca ao sa ai de suferit, S-ar putea ca altii sa isi faca o parere gresita despre tine, in rest nu ppoti pati nimic!
.
Ionela_4911 întreabă: